Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
7uk3r0n1n Zlomek Bydgoszcz/Poznan | 2008-03-07 13:07:37 Daje mojemu zlomowi ostatnia szanse :/
Moze mi ktoś uprzejmy sprawdzic czy tak powinna byc podlaczona wtyczka kolo przewodow zasilajacych skrzynke? Tak wyglada to u mnie: I tam sa dwie wtyczki obok siebie o tym samym profilu, tylko roznej ilosci pinow, Wtyczka, ktora jest podlaczona pasuje do obu ilosc pinow zgadza sie raczej z ta do ktorej jest nie podlaczona ... ale jak rozbieralem to podlaczylem jak bylo... moze to jest problemem z moja elektryka? . 1.6 8v Ghia 05/1991. P.S. JAk wlozylem przekaznik od opoznienia oswietlenia wnetrza to przy otwartych drzwiach pulsowala mi kontrolka cisnienia oleju . P.S.2. JEsli to nie to to ile za takiego zlomka mozna dostac jako dawce? (1500 wyciagne?) |
zeberko Sympatyk FEFK Vectra C caravan Częstochowa | 2008-03-07 17:03:39 Zrób lepsze fotki, bo na tych nic nie widać. |
7uk3r0n1n Zlomek Bydgoszcz/Poznan | 2008-03-07 17:21:27 Nie mam aparatu normalnego a swiatla tam malo wiec narysuje pogladaowo
A to doprowadzenie kabelkow zasilajacych B to gniazdo z mniejsza iloscia pinow (pinow mniej niz kabli) i tam jest podlaczona wtyczka C to gniazdo z odpowiednia iloscia pinow troche bardziej oddalone od kabli zasilajacych, tam nic nie bylo i nie jest podlaczone. Nie chce nic spalic... dlatego wole sie zapytac |
7uk3r0n1n Zlomek Bydgoszcz/Poznan | 2008-03-07 22:14:22 lup |
Miro Sympatyk FEFK Ghia 2,0 Warszawa | 2008-03-07 22:22:38 Do "B" wchodzi wiązka przewodów klimatyzacji, natomiast do "C" wiązka przewodów układu ABS.
Żadna z nich nie wpływa na opóźnienie oświetlenia. |
7uk3r0n1n Zlomek Bydgoszcz/Poznan | 2008-03-07 23:24:56 wielkie dzieki ... wiem juz chociaz dlaczego ABS nie dziala... przeloze i zobacze... bo klimatyzacji to ja nie mam |
7uk3r0n1n Zlomek Bydgoszcz/Poznan | 2008-03-09 16:37:51 ech przelozylem i wszystko zwariowalo ... slychac cykanie jakiegos przekaznika i wszystkie kontroliki migaja ladnie w rytm Kolejny spalony przekaznik? nie sadze podejzewam, ze gdzies na kablach jest zwarcie.. ale zeby az tak? i w tylu miejscach?... bo ostatnio (przed przelozeniem wtyczek jeszcze) w alternatorze jakies 800km po regeneracji chyba sie znowu stabilizator napiecia spalil :/ Moze ktos sie orientuje ile kosztuje wymiana wiazek elektrycznych? |