Obszycie kubelka Warszawa.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,
musze obszyc kubelek, ktory dzisiaj kupilem, jesli ktos ma jakis namiar to bede wdzieczny. Pozdro.

W Opolu za taką usługę tapicer liczy sobie 100 - 150 zł

W weekend bede w Bimarco - jak chcesz - moge sie zapytac ile kosztuje u nich obszycie i czy zrobia, jesli to nie bimarco.

mirco skoczów, producent kubełków speed. 200 zł za nową tapicerkę, nowe gąbki, generalnie wszystko nowe oprócz skorupy

Ok. Zuraw zapytaj jesli mozesz, kubelek do Sparco Sprint, wiec konstrukcja rurkowa.

Jesli chodzi o Speeda to zamierzam sie do nich wybrac i pogadac odnosnie nawiazania wspolpracy. Z tym, ze nie wiem kiedy bede mogl to zrobic, bo nagle zwalilo sie na mnie kilka waznych spraw - montaz mebli kuchennych tuz przed swietami w koncu po 3 miesiacach oczekiwania, operacja szczeki, a do tego wszystkiego tesciowie z Wegier.

Jak juz dojde do siebie, szczegolnie po operacji i znajde odrobine wolnego czasu to pojade do nich w cigu tygodnia i pogadam co i jak. Ale tak jak pisalem - na razie nei wiem keidy to biedzie.

Ok. Dzieki! Jakbys cos wiedzial to daj znac na priv.

Ja jakiś czas temu obszywałem Sparco Juniora u gościa w Piasecznie. Nie pamiętam ilę mnie skasował ale było to na pewno poniżej 300pln.

Nie wiem czy jeszcze aktualny nr 504-204-237.

Pozdr.

Wyslalem smsa, gosc odpisal, ze to pomylka.

A czy ktos wie, czym jest wzmacniana tapicerka na bokach fotela, tam gdzie sie najczesciej przeciera??? Mirco i nowe Sprinty maja wlasnie dodatkowo boki obszyte czyms takim. Wyglada jak jakis plastik. Gdzie to mozna dostac???

chcesz namiary do tapicera gdzie 500 robilem? za 4x boczki 2x fotele i tylna kanape wzial z 6-8 stow juz nie pamietam. na grochowskiej

ja bym poprosił o ten nr i jakbyś napisał gdzie na Grochowskiej jest ten koleś?

Ja rowniez, wrzuc tutaj ten numer. Dzieki.

http://www.mdcar.waw.pl/
koles jest swietny

[ wiadomość edytowana przez: jaqo dnia 2008-04-04 01:17:36 ]

W Bimarco obszywaja za 150zl - nowe gabki i poszycie.