Numery Telefonów na Szroty z Częściami do Espero.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zamieszczam kilka numerów na Szroty gdzie można dostać części do Naszych Esperaków. Może komuś sie przydadzą.

Strażacka 022 673 54 04

Stara Miłosna 022 773 31 68

Zakręt 022 773 24 24

Aktualizuje :

AUTO-KASACJA
ul. Strażacka 39 B, 04-462 Warszawa
Czynne Poniedziałek - Piątek 8:00 - 19:00 Sobota 8:00 - 15:00
Mapa dojazdu
Adres strony

Mińsk Mazowiecki ul. Kołbielska 7 Czynne 8:00 - 18:00
0 604 274 825
Adresik z mapką na dole

Stara Miłosna ul Trakt Brzeski 89
tel. (0-22) 773 31 68
Czynny 8:30 - 18:00
Adres stronki tego oto szrotu

Auto Szrot w miejscowości Zakręt k/Warszawy wylotówka na Mińsk Mazowiecki
022 773 24 24
Czynne od 9:00 - 17:30
Soboty nie jestem pewien ale coś chyba do 14.

[ wiadomość edytowana przez: Ikarus260 dnia 2008-03-27 13:32:33 ]

Macie może namiar na jakies szroty w Krakowie ? ok . w małopolsce przynajmniej

AMBIT części samochodowe z demontażu - sieć ogólnopolska

Witam KLUBOWICZÓW
A znacie jakis szrot na śląsku gdzies w okolicach sosnowca gdzie znalazłbym coś do Esperaka???

nie jest dobrze z częściami, 3 dni temu mechanik w Krakowie narzekał, że ma straszny problem z częściami blacharskimi do Espero, swego czasu było trochę części w jakimś dużym złomie w Przeworsku, gdyby ktoś miał blisko

Jak dla mnie to nawet tanie cześci do Esperaka. Sami zobaczcie...
ESPERO CZEŚCI

Auto Szrot w miejscowości Zakręt k/Warszawy wylotówka na Mińsk Mazowiecki
022 773 24 24
Czynne od 9:00 - 17:30
Soboty nie jestem pewien ale coś chyba do 14.

Właśnie dziś podstawili Srebrne Espero z tego co widziałem. Dzwoniłem i Spojler mają po 50 zł
Jeśli ktoś chętny to można dzwonić. Jest rezerwowany więc powiedzieć, ze ta osoba co dzwoniła rezerwowała dla obecnej co dzwoni Powiedzieć najlepiej to odrazu. Reszta cześci też moze być po atrakcyjnych cenach.

szrot w Dąbrowie Górniczej

Drogi autobusie-podany przez Ciebie link prowadzi do nikąd.I z tąd prośba o wklejanie w adresie URL(jak poniżej w okienkach przy pisaniu odpowiedzi) z paska adresu np.otwartej strony(u góry-okienko :adres)a nie próbując zkopiować adres klikając na samą stronę i próbując ją tu dodać.Może ktoś napisze jaśniej .Powodzenia

[ wiadomość edytowana przez: gafcio dnia 2008-09-19 13:17:40 ]

Drogi Kolego Gafcio. W moim ostatnim poście nie podałem linka, a w przed ostatnim prosiłbym o zerknięcie na datę

OK

Cytat:
2008-05-23 23:07:59, kabe00 pisze:
... swego czasu było trochę części w jakimś dużym złomie w Przeworsku, gdyby ktoś miał blisko

pewnie między innymi z mojego esperaka, bo właśnie tam poszedł na żyletki

Kilka dni temu wymiękłem-był podobno niezbyt rozbity espero na jednym złomie w Dębicy, postał tydzień i... wyjęli plastiki na śmieci, a co żelazne - sprasowali i zawieźli do dawnej huty im. wiadomo kogo. Tak więc nie podam numeru na ten szrot.

Cytat:
2008-09-21 12:54:52, teltom pisze:
pewnie między innymi z mojego esperaka, bo właśnie tam poszedł na żyletki

Jeśli był on 1,5, to pewno Twój

Siemka. A znacie może jakiś z okolicy Legnicy, może być nawet okręg Bolesławiecki, Głogowski, Wrocławski, Wałbrzyski i Jelenio Górski. Pzdr Michu LCA

Na Strażackiej w Warszawie stoją 2 Espero. Granatowy i Wiśniowy.
Zdjęcia wstawię wieczorkiem ale chyba dość późno, bo jadę pod Warkę za Górę Kalwarie
Samochody ogólnie ok. Wszystkie części blacharskie są. Jak już gdzieś tu pisał Gacolot jeden nie ma prawej lampy patrząc od przodu na samochód

Zna ktoś namiar w okolicy 3miasta?

Na Strażackiej stoi 6 Espero.
2 Wiśniowe, 2 Srebrne w tym 1 CDX chyba. Ma spojler ( o dziwo jak chciałem wziąć przekaźnik do 3 stopu to miał zupełnie inny na 6 nóżek... ), 1 Zielony taki jak mój, 1 Granatowy TAXI.

[ wiadomość edytowana przez: Ikarus260 dnia 2010-03-04 10:04:16 ]