Grzybobranie otwarcie sezonu. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

Zapraszam wszystkich milosnikow borowikow i innych grzybow na grzybobranie. Spotykamy sie jutro tj 30.03.2008 niedziela o 14 na centrum. O dalszym planie imprezy dowiecie sie na spocie. Wieciej informacji na temat grzybobran na forum niebedzie.

Ale jak to tak, nic a nic

szkoda ze nie bedzie zadnych info na forum, a czy przynajmniej info na gg?? jak to kiedys czuczu robil?

Informacja bedzie 2 dni przed impreza i imprezy beda niesystemtycznie.....żeby sie nie zjeżdzało pół stalowej i nikt sie nie scigał.... dziś było inaczej i mi sie podobało.....Następna impra bedzie troszke większa....
Dziekuję wsyztskim za uszestnictwo

RST

hmmm a tak sie zastanawialem czy sie pojawic czy nie i czy cos sie bedzie dzialo

myśle że będzie tak jak dawniej
BTW. marian ty chodziłeś w tamtym roku ostatni rok do eletryka ? bordowa beta ?

srednia szkole to ja skonczylem chyba z 6 lat temu wiec elektryk odpada a ta bunia to moj nowy zakup i chce ja kilka razu przetestowac

http://www.racingstalowateam.fora.pl/streetracing,1/30-03-2008-bojanow,537.html

to juz teraz wiem dlaczego ludzie tak zadko cos tu pisza, po prostu zmiana forum

Co to za sciezka? . Btw. dostalem dzis za wycieraczke zaproszenie na 1/4 . Z tego co na szybko przeczytalem to 1 maj na sikorskiego w rzeszowie. Deszcz kropil i nie nadazylem za wycieraczka w czytaniu ;p.

Pozdrawiam

Tak w rzeszowie jest legalna 1/4. Odbędzie sie na ulicy sikorskiego 1 maja... My tu w stw zbieramy ekipe i jedziewa pooglądac... Tez kilka ludziów od na startuje.