Potrzebna pomoc w Kraku jutro kolo poludnia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie potrzebuje jutro pomocy w garazu. Nic wielkiego ale sam sobie nie poradzę. Jutro targam silnik z kanta. Silnik jest już rozebrany, bez osprzętu, bez skrzyni, porozpinany. Generalnie wisi tylko na poduszkach, nie ma chłodnicy. cały widz to go dzwignąc do góry na belce i sznurze. dobrze byloby zebym mial ze dwie osoby do pomocy. Cala akcja potrwa pewnie z 20 minut i bedzie po wszystkim. Ja się rano przygotuję ze wszystkim. Także jakby sięze dwie osoby zjawily kolo 12-13 byloby super, samemu niestety nic nie zrobie. Nie widze tez przeszkód zeby przy okazji zjesc jakas kielbaske, grill jest miejsce tez

Ja niestety nie dam rady w dzien a szkoda bo bardzo lubie takie spontany garazowe. Mam nadzieje ze sie ekipa znajdzie!

Ja sie moge dostosowac: bardziej rano albo bardziej po poludniu...roboty jest niewiele ale niestety nie dla jednego

Kurde, ja sam potrzebuje kogos kto pojedzie jutro wieczorem ze mna po 128 do Tarnowa - chce go przyholowac na lince bo nie zdaze ogarnac ladowania, wentylatora chlodnicy i paru innych pierdol w jeden wieczor. Ale moge wpasc ok 18.00 i pomoc...

jestem chetny chlopaki.
mam akurat jutro dzien luzu w pracy.
yapko, moge nawet pojechac z toba do tarnowa. tylko jest jedno ale w tym wszystkim.
mam o 1945 wizyte u dentysty

To jak w poludnie walniesz kielbaske i piwko to na wieczor akurat bedziesz na czczo do dentysty

Pterock, dzieki za checi, zadzwonie do Ciebie chociaz ta 19.45 strasznie nie pasi

Pochaty kurde , cos ty za godzine wklepał tu. Ja moge po pracy służyć pomocą, koło 17-18.
Yapko jak szybko pójdzie u pochatego to moze ci pomoge.

[ wiadomość edytowana przez: trez dnia 2008-04-14 20:54:01 ]

nie taniej byloby zrobic sciepe na wyciagarke?:>

No to mi by pasil taki plan ze ok 18.00 dzialamy u Poochacza (ja wczesniej nie dam rady bo z Zabierzowa na Hute musze przejechac) a pozniej bysmy skoczyli do Tarnowa. W sumie z Huty to juz 1/3 blizej niz z centrum...
Wychodzi ze od 18 do 19 wszystkim pasuje, nie?

Cytat:
2008-04-14 20:55:38, stasiu pisze:
nie taniej byloby zrobic sciepe na wyciagarke?:>

a gdzie w tej historii jest miejsce na grilla i meskie spotkanie jak z reklamy taniego, mocnego piwa???

No mnie w sumie tak jak trez podał 17-18 tez by pasowala to dalbiscie sie namowic na 17:30?

jak dla mnie spoczko

Ja moge sie wyrwac o 17.00 optymistycznie i zobaczymy na ktora dojade. O tej porze na opolskiej nie jest wesolo

No to czekam na was panowie Ja bede jutro na miejscu kolo 17

spoko ja kolo 17 powienienm byc. mysle ze najpóźniej 18.
Potem yapko mozemy pognać do tarnowa, jak coś to mam sztywny hol.

Tylko ze ja nie mam haka w mazdzie, w busie mam hak tylko sie obluzowal ale jak nie bedzie obciazony w pionie to da rade. Wez ten hol to pokombinujemy

Hol mam w garażu, tam na garażach więc zero problemu (żeby się tylko zmieścił).

To do zobaczenia Furiaty

Panowie wielkie dzieki za pomoc i checi, bez was na pewno nie dalbym rady. Pterock, Trez, Yapko, Bimber dzieki wielkie!! Foto z naszych zmagań wrzucę do naszego wątku. Czekam na ekipe z wieściami z Tarnowa