Jak tu trafiliście?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Naszło mnie takie pytanie: jak tu trafiliście? Jak sie dowiedzieliście o forum, o klubie? Czy ktoś z Was trafił tu po tym jak spotkał na ulicy inne espero z naklejką klubową? Albo może dostał ulotkę/kalendarzyk klubowy?

-----------------
czasem tu zaglądam

W Google wpisałem espero

Dawałem ogłoszenie na motonews o sprzedaży kukuruźnika i już wtedy chciałem kupić Espero.... No i tak trafiłem
Kiedy to było, matko.....

Po kupnie Espero chciałem się dowiedzieć czegoś mądrego o moim nabytku, no i tak jakoś się znalazłem

ojciec siedzac w Espero dostal kaledarzyk klubowy, oddal mi go mowiac: zerknij na strone espero.of.pl

-----------------
..:: Tylny napęd jest jak seks... Po co na ręcznym? Jak można dać w pizd*** ::..

Esperaczkiem jeździłem już blisko 3 lata..

Podłączyli nam nowy telefon z Netii...na ISDN
....testowałem neta...na "mega szybkim...modemie..
...trafiłem na Espero_stronę Tomka M. ..a potem mnie już wsysło i znalazłem się na tym właśnie ,"nowym" forum..

(Rany!..jaki mi potem RACHUNEK dowalili !! )

Jeszcze trochę ..i minie 6 lat od tamtej chwili ...

google i w sumie FSO Klub bo tam byłem wcześniej zarejestrowany jako Kolber bez 7.....

Mialem poprzednie autko i bylo mi z nim dobrze. Ojciec znalazl kalendarzyk... w sumie to bylo ich tam wiecej ale jeden mi przyniosl... i tu uwaga... w Komendzie Wojewodzkiej Policji w Katowicach lezalo ich tam pare jak ktos sobie chcial wziasc no a potem kumpel kupil Espero, Darek go zaklubowal a mi sie udzielilo jak mi autko pokazal. I tak jakos sie zapisalem.

Po kupnie Esperaka dość naturalnym wydało się przeszukanie neta pod względem klubów i for związanych z nowym nabytkiem. Ot, jak większośc pomógł google

korzystałem z motnewsa z forum Fiata i jakoś przez przypadek znalazłem. A teraz po postach z mojej strony z prośbą o pomoc i szybką i dokładną odpowiedz zostałem tu dużej... Esperak ciągle jeździ

-----------------
Pozdrawiam
Karol
Jest
Viper 126p FL 650E 1991 biały 68kkm
Renault Megane I 1,6 16v LPG Kombi 2001 45 000km

Było
Espero 1.5 16V 1997/98 wiśniowy ~~130kkm
Fiat Punto II 1,2 16V 59kw 2002 rocznik złoty metalik 62 kkm
http://maluch-poznan.com

Cytat:
2008-05-11 15:15:26, mmkaczor pisze:
Po kupnie Esperaka dość naturalnym wydało się przeszukanie neta pod względem klubów i for związanych z nowym nabytkiem. Ot, jak większośc pomógł google

dokladnie tak samo bylo ze mna

Po kupnie Esperaka kiedyś mijał mnie taki jeden granatowy z nalepą klubową zapamiętałem strone wszedłem i zostałem

Wyszukałem ofifcjalnej strony w Googlach po kupnie Esperaka...

A ja jak mi kupili kompa i założyli neta jakoś pod koniec 10.2003, to też szukająć Esperaków w sieci znalazłem klub już jakoś na początku listopada 2003, później tak czytałem,wahałem się czy się zapisywać czy nie, w końcu 09.2005 się zapisałem, później mnie wywalono, a od 03.2006 jestem na stałe- niedługo będę swiątował wstąpienie do "elyty 1000".

Jeszcze przed zakupem esperaka widziałem najczęściej espero Czarka z nalepa "reklamową" na blendzie .Jak juz zakupiłem mojego srebrniaka to zaklikałem do moda i tak sie zaczęło

Cytat:
2008-05-11 06:32:25, KRECIK0001 pisze:
W Google wpisałem espero

Tak samo i ja po kupnie esperka

Ja trochę inaczej
jak już wiedziałem że kupie espero, to przeglądałem różne stronki z nim związane
I tak tutaj się zapisałem a kilka dni później pojechałem pod Opole odebrać esperaka

Było to 8 - prawie 9 late temu, zrobiłem prawo jazdy, jeździłem przez jakiś czas tikaczem...następnie ojciec chciał sprzedawać espero (weszła nubira II) ....i tak po długich bojach - pt po co sprzedawać, lepiej oddać stałem sie posiadaczem esperynki

Następnie przeglądałem strony "Wszystko o lanosie" , "Wszystko o matizie" .....i wpadłem na pomysł zrobienia "wszystko o espero"
Połączony byłem z netem za pomocą 0202122 - wiec wrzucenie strony na ftp, nieistniejącego już portalu kki.net kosztowało majątek i trwało prawie cały dzień, bo połączenie lubiło się urywać
Natomiast pierwsze forum było zrobione z księgi gości
Fajne czasy

Cytat:
2008-05-11 11:42:40, lucas48 pisze:
ojciec siedzac w Espero dostal kaledarzyk klubowy, oddal mi go mowiac: zerknij na strone espero.of.pl

Cytat:
2008-05-11 19:39:04, Kula69 pisze:
Po kupnie Esperaka kiedyś mijał mnie taki jeden granatowy z nalepą klubową zapamiętałem strone wszedłem i zostałem

Czyli jednak akcje rozdawania ulotek/kalendarzyków czy reklama na blendzie kogoś zachęciły. To mnie najbardziej ciekawiło, że jednak zaczepianie ludzi na ulicy czasem przynosi skutek i nie idzie na marne.

Ze mną było typowo, pierwsze szukanie czegoś o espero podjąłem pod koniec 1999 roku, na firmowym komputerze w pracy ojca. Google czy inne wyszukiwarki nie wypluły nic ciekawego. Dopiero w połowie 2004 roku podjąłem drugą próbę, i już tu zostałem

-----------------
czasem tu zaglądam

Ja tak samo. Smigałem Esperakiem jako jeszcze pożyczany i udostępnianyw opcji " Dziwkowóz " i " Melańżowóz " Znaczy po wypłacie kolega z firmy się chciał zabawić i dawał Espero i woziłem resztę pracowników tu i tam.... Potem wlazłem na Google i wyszukałem czegoś o tym samochodzie i tak tu jestem. Na stacji BP spotkałem Espero i Paint dał mi karteczkę tak zwana rklame i już mogłem Mu odpowiedzieć, ze już tam się zapisałem. To był pierwszy klubowicz jakiego spotkałem