[MONZA] Face lifting

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Coraz częściej nachodzi mnie chęć zrealizowania młodzieńczego marzenia o posiadaniu Monzy. Upatrzyłem sobie nawet kilka. Pomijając fakt braku wersji z dieslem wszystko mi w tym aucie odpowiada oprócz... przodu w wersji przed liftem. Pytam wiec czy jest jakimś strasznie skomplikowanym przedsięwzięciem przekładka lamp i atrapy i czego tam jeszcze z nowszej Moni lub Senia?? Musze kupić auto sprzed 85r bo jako oldtimer zwolnione jest z podatku.
Monza
Monza
Monza

osobiście wybrałbym tę trzecią...z paskiem wygląda zabójczo...ale ten klasyk też ładny a w środku zajebisty stan...i nie wiem co ty chcesz od tego przodu

Mnie ta biała tez sie podoba Przyjacielu ale odpada z powodu braku klimy. Pozostaje wiec ta najstarsza i teraz pytanie kolejne... Czy ktoś może rozszyfrować dla mnie oznaczenia tych silników tzn. te wszystkie E,S itd. Myślałem,że jak znajdę GSE to będzie to najmocniejsza wersja ale analizując ogłoszenia zatraciłem swą wiarę w logikę.

Cześć.
Zaraz ,zaraz... wersja GSE była dopiero od 84 roku.

nullKLIK i wszystko stanie sie jasne

Właśnie chciałem tą stronę wkleić

Bylem szybszy
a tak na marginesie- jak monza to tylko ta po liftowa

Cytat:
2008-06-03 16:12:56, -kudlaty- pisze:
a tak na marginesie- jak monza to tylko ta po liftowa

Taaaa tylko że nie mogę trafić takiej z klimą... no i niestety większość jest z gazem a tego nie przeboleję... za tydzień jest " u mnie" duży zlot wiec jestem czujny. Rok temu pohandlowali 86 rok po swapie na 4.0 i w ubranku Irmschera.

Lista życzeń:

Obowiązkowo:
3.0 GSE
Klima
Automat
Digital
Komp
Bezwypadek

Mile widziane:
Przebieg do 100.000
Pierwszy właściciel
Czerwone wnętrze
Srebrny lakier
Historia z ASO

Nie ma mowy:
LPG
Country Tuning
Zielone wnętrze

Raczej nie przesadzam.... chyba?

przy takich wymaganiach znalezienie tego auta graniczy z cudem...do 100000...i co może jeszcze za 10.000 zł

NAZAR zdziwiłbyś się co można znaleźć

YANAS - co do przeróbki, pewnie się da bez większych problemów.. powodzenia

[ wiadomość edytowana przez: Forest dnia 2008-06-04 08:49:18 ]

Cytat:
NAZAR zdziwiłbyś się co można znaleźć

np monza A2 niestety nie GSE, blacha idealna, ponizej 100tkm, za jakies 7 tys pln do rejstracji

Cytat:
2008-06-04 23:02:04, -kudlaty- pisze:
np monza A2 niestety nie GSE, blacha idealna, ponizej 100tkm, za jakies 7 tys pln do rejstracji

no i może ma to wszystko
Obowiązkowo:
3.0 GSE
Klima
Automat
Digital
Komp
Bezwypadek

Mile widziane:
Przebieg do 100.000
Pierwszy właściciel
Czerwone wnętrze