Szukam dobrego speca od alternatorów i rozruszników

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
szukam dobrego speca od alternatorów i rozruszników w warszawie oczywiście takiego co nie zedrze ze mnie jakiś milionów oczywiście autko to omcia i proszę o dokładne namiary bo jestem od niedawna mieszkańcem Warszawy dziękuje wszystkim za okazanie pomocy

dobry jest Elektrostart, ale i przy okazji nietani. Jednak znajomy zawozil do nich wiele rozrusznikow i wszystkie robili bardzo dobrze Mieszcza sie niedaleko stadionu X-lecia, kolo Grochowskiej. W necie na pewno znajdziesz.
Jednak chyba taniej wyjdzie kupic Ci uzywki od Mariosa

ulica Harfowa (od Grójeckiej na Ochocie) warsztat w którym można dosyć szybko,tanio i skutecznie naprawić wszystko co związane z elektryką samochodu, (tylko nie sugeruj się sposobem zachowania i mówienia faceta, który tam pracuje - jąka się i ciężko się znim dogadać, ale to b.dobry fachowiec)

Ja naprawiałem i rozrusznik i alternator w Auto Volt na rogu Duchnickiej i Przasnyskiej. Pół roku gwarancji. Jest OK dzo dziś - minęło 8 mies. Cena za naprawę po 300zł za rozrusznik i alternator, w tym wymontowanie i zamontowanie oraz sprawdzenie.