Jak zdiąc gałke omega b

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam pytanko jak gałke od skrzyni biegów w omce b, jesli niejest odkręcana to co...odciąc???

Po pierwsze: to znakomita porada. Umiesc zdjecia jak mozesz.

A jak nie mozesz to poszukaj czy w dobrym dziale umieszczasz zdjecia.

ps. mamy byc magikami/jasnowidzami zeby wymyslec czy Jasnie Pan ma aftomat czy manual?

ps2. To na pewno dobry dzial?

ps3. Manual wyciagasz mocno w gore po zluzowaniu srubki o ile jest...

ps4. w przypadku "ps3" uwazaj na zęby

ps5. aftomata jak wyciagnac chyba nikt nie wie...

oficjalny materiał serwisowy GM przewiduje dla roczników od 96 - zdjąć klapkę z H-biegów i ciąć biegałkę.

u siebie próbowałem juz różnych patentów i faktycznie, ze złości w końcu to cholerstwo uchlastam

Z aftomata kiedys probowalem u Mariosa... potem probowal jeszcze ktos, potem zawolalismy jeszcze kogos, potem jeszcze ze 4 osoby sie zbiegly, kazdy probowal, ale nikt nie sciagnal tak zeby dalo sie to na nowo zalozyc... stwierdzilismy - musi zostac jak jest
Bo z manuala to nie problem, ale ząbki w niebezpieczenstwie

[ wiadomość edytowana przez: chemik333 dnia 2008-07-01 00:19:55 ]

Cytat:
2008-07-01 00:19:19, chemik333 pisze:
Bo z manuala to nie problem,

mój manual nie jest taki chętny do współpracy

...jeszcze się za to wezmę

Rwij ja poprostu rwij ja do swojej chyba z 5 cz6 razy podchodzilem az kiedys po pijaku w przyplywie natchnienia wyrwalem chwasta ale faktycznie na zabki uwaga bo protezka jedynek grozi

Jak już jesteśmy w temacie gałek to nówkę wymianianą sztukę się młotem przez szmatę nabija?

Cytat:
2008-07-02 23:07:29, Stahu pisze:
Jak już jesteśmy w temacie gałek to nówkę wymianianą sztukę się młotem przez szmatę nabija?

Wulkanizuje się tylko palnikiem acetylenowo-tlenowym
A tak serio to wystarczy wcisnąć

zamieszcze zdiątko przy okazzji .dzieki za podpowiedzi.Powiem tak mam manuala,co jak co ale sróbki nie widziałem.szarpałem ciągłem i nic siedzi jak ta lala.moze jednak upije sie i po pijaku spróbuje