Plecany gazownik na Śląsku?!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Koledzy podajcie namiary na jakiegoś polecanego gazownika
w rejonie Bytomia, Chorzowa, Tarnowskich Gór i okolic?!
Ostatnio jak szukałem gazownika dla ojca były świetne opinie o firmie Automix z Żor i tam tez ojciec pojechał! Okazało się że żadnych rewelacji! Najpierw zawór nie odbijał, wymienili, potem nie szło nabijac, znowu cos z zaworem. Zrobili i teraz chodzi, ale po zatankowaniu czesto jak sie mocniej nacisnie na agz to sie wylacza i wskakuje na benzynke... :/ Nie potrafia sobie z tym poradzic, twierdza ze zły gaz...?!?! Moze jktos z was wie co moze byc?!
No ale wróćmy do tematu! Kto poleci jakis warsztacik gdzioe dobrze założa sekwencje?!

W katowicach mój kumpel pracuje, z tego co wiem to mają niezłą renomę.. Jadąc rozdzieńskiego przed ikeą jeszcze zjeżdżasz z trasy, potem w prawo pod trasą i przed samym przejazdem kolejowym w lewo

A mógłbys skombinowac jakis numer telefonu?! jakies inne propozycje jeszcze sie znajda?!

poszedł prv

Panowie żadnych innych propozycji?! Nie wierze ze nikt nie ma do polecenia zadnego gazownika?!

Polecam CZEKRAM Katowice Biskupice, chłopaki naprawdę znają się na rzeczy. Sam zagazowałem u nich swojego essa. Mogę ci podać numer do nich bo adres gdzieś posiałem.

No pewnie, daj numer! Znasz wiecej zadowolonych uzytkownikow ich instalek?! Jeszcze ktos?! CIagle czekam z podjeciem ostatecznej decyzji!