Własny immobilizer do omki c

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam mam pytanie może ktoś coś takie posiada, montował jakiś knefelek guzik, bez którego nie da się uruchomić samochodu. Chcę to montować w omedze tzw. c diesel 2,2 myślę ze jakieś odcięcie pompy paliwa lub cuś takiego.

[ wiadomość edytowana przez: seweryn80 dnia 2008-08-05 23:25:32 ]

Cytat:
2008-08-05 23:17:33, seweryn80 pisze:
Witam mam pytanie może ktoś coś takie posiada, montował jakiś knefelek guzik, bez którego nie da się uruchomić samochodu.

zawsze, niejaki Superbastek potwierdzi

reszta priv jakby co

miałem foczke bez kluczyków .
uruchomienie 20 sekund,
więc ten temat ogólnie to kibel
zawodowiec odpali twoje pódo w 15 sekund

Cytat:
2008-08-05 23:30:20, fomin pisze:
miałem foczke bez kluczyków . uruchomienie 20 sekund, więc ten temat ogólnie to kibel zawodowiec odpali twoje pódło w 15 sekund

ok to dawaj na priv. właśnie jak ktoś ma jakieś info co i jak a nie chce się dzielić informacjami ze złodziejami bo pewnie też ktoś taki może śledzić forum.

Cytat:
2008-08-05 23:30:20, fomin pisze:
miałem foczke bez kluczyków . uruchomienie 20 sekund, więc ten temat ogólnie to kibel zawodowiec odpali twoje pódo w 15 sekund

20s bo nie było niespodzianek

...zawodowiec nie kradnie starego focusa czy jeszcze starszej złomegi
a amator zanim znajdzie co i jak to mam nadzieję, że odpuści

Tak,cale szczescie Omeg nie kradna. Zostawic taka otwarta obok zamknietego A6 i poczekac...napewno szybciej zniknie to drugie. A na czesci omeg tez nie krada,cale szczescie.po czesci dzieki koledze z forum, ktory ma chyba najwiekszy fyrtel z czesciami do naszych bestii w calej srodkowej europie hihi

Tak,cale szczescie Omeg nie kradna. Zostawic taka otwarta obok zamknietego A6 i poczekac...napewno szybciej zniknie to drugie. A na czesci omeg tez nie krada,cale szczescie.po czesci dzieki koledze z forum, ktory ma chyba najwiekszy fyrtel z czesciami do naszych bestii w calej srodkowej europie hihi

Zawsze można skopiować patenty Jasia Fasoli