Lampki Lexus

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ma ktoś zamontowane takie lampki u siebie ?? mk5 / orion bardzo bym prosil o wklejenie fotki jak ktos ma... jesli nie ten dzial to prosze o przesuniecie do odpowiedniego) pozdro

[ wiadomość edytowana przez: bzikol dnia 2008-09-04 11:21:08 ]

[ wiadomość edytowana przez: djtados dnia 2010-03-01 22:51:04 ]

pierwsze widze takie cus..jak zalozysz to wal fotki bo jestem ciekaw jak to to moze wygladac..

za friko bym takiego czegos nie brał

Cytat:
2008-08-30 23:54:45, agent_lol pisze:
za friko bym takiego czegos nie brał

wolalbym juz lexsy jakie byly u mnie na poczatku

Z tego co widziałem to u Seby w wątku, zenq prezentował takie na aucie - z tym, że ze srebrnym wkładem - mi jakoś ten wzór nie podchodzi
a może takie (żarówke kierunku już wymieniłem na silver ale tylko taką fotę mam)

Ktos z forum ma takie zamontowane u siebie. Bardzo łądnie to wyglada. Lexy to juz przezytek

KLIK

jezós borze były by fajne ale te kropki wygladaja jakby komus sie swiatlo odbilo w aparacie..gdyby nie kropy byloby ciekawe..

Cytat:
2008-08-31 12:22:27, Jacekm_ pisze:
KLIK

te sa niczego sobie. bardzo mi sie podobaja

prosze Cie Tomek :> bo puszcze cynk na FS co chcesz kupic

to ja sie dolacze do watku i zapytam czy takie ktos ma :

fajne są te czerwone...najładniejszy model lamp tylnych do mk5

Cytat:
fajne są te czerwone...najładniejszy model lamp tylnych do mk5

Tez tak myślę

P.S. Sam takie mam

dokladnie,bardzo ladne te lampki czerwone,jedyne ladne do mkV/oriona ale oczywiscie nie pasuja do kazdego koloru...
Cytat:
2008-09-03 12:20:05, Tomcio78 pisze:
Tez tak myślę P.S. Sam takie mam

z tego co wiem to nikt nie ma ale mozliwe ze po moim zabiegu z tylna klapa takie czarnulki trafia do mnie-chociaz kosztuja sporo kasy widzialem je w ciemnosci u znajomych co lampami handluja-efekt bomba
Cytat:
2008-09-02 19:34:44, jojompf pisze:
to ja sie dolacze do watku i zapytam czy takie ktos ma :

Cytat:
2008-08-31 00:03:25, michu07 pisze:
Z tego co widziałem to u Seby w wątku, zenq prezentował takie na aucie - z tym, że ze srebrnym wkładem - mi jakoś ten wzór nie podchodzi a może takie (żarówke kierunku już wymieniłem na silver ale tylko taką fotę mam)

Zerknij do mnie:

KLIK

Cytat:
2008-09-09 23:02:39, Witex88 pisze:
Zerknij do mnie: KLIK

no mi wychodzi, że mamy takie same