Schematy, rysunki techniczne

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pytania o te elementy ciagle wracaja niczym bumerang moze by cos takiego podwiesic i byloby dla potomnych?

Na dobry poczatek wrzucam
Dystans piasta - tarcza (rys. techn.)

Dystanse 4x98

Płytka mocowania zacisku lewa

Płytka mocowania zacisku prawa

Tarcza kotwiczna

a może by tak kliknąć i popatrzeć co też tam na końcu autor zalinkował parę lat temu?

Zakladajac ten post chodzilo mi o to aby wszystko zebrac w JEDNYM miejscu. I nie tylko to co jest na WWW. Przydaly by sie jakies rysunki flansz, schematow instalacji, etc

Kazdy kto ma choc troche pojęcia o mechanice nie będzie miał problemu z instalacją hamulców tarczowych, na stronie jest wszystko jasne opisane, nawet rzekł bym, że dosyć szczegółowo, a jezeli komuś trudno ogarnąć ten temat to nie radził bym brać się za takie modyfikacje, grozi to trwałym kalectwem bądź utratą życia.

nie wiem w jakim sensie rozumieją niektórzy ten temat, ale chodzi tutaj głównie o zebranie wszelkich rysunków technicznych, projektów, flansz, kryz, jakichś reduktorów, które mogą byś poszukiwane przez kogos , chodziło o zebranie wszystkiego w jedna całość ,

Cytat:
2008-09-04 10:25:00, cb_marcin pisze:
nie wiem w jakim sensie rozumieją niektórzy ten temat, ale chodzi tutaj głównie o zebranie wszelkich rysunków technicznych, projektów, flansz, kryz, jakichś reduktorów, które mogą byś poszukiwane przez kogos , chodziło o zebranie wszystkiego w jedna całość ,

Proszę bardzo

Blady... miałeś rację... miałeś świętą rację...

Z TĄ WODĄ...