Nielegalne wyścigi - i ogólnie o super mediach. ;)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czyli - jak ktoś potrzebuje dobry i tani saturator do wody to tylko walić jak w dym na nielegalne wyścigi buhahaha

Link do wybiorczej

pozdr

p.s. ja spadłem z krzesła

[ wiadomość edytowana przez: Grzech dnia 2009-02-21 22:00:49 ]
[ powód edycji: tytuł zmodyfilkowałem ]

Wyborcza to już jest teraz na poziomie brukowca niestety.

Mocnym dopełnieniem sa komentarze czytelników

Oraz komentarze tutaj

klik klik

co za problem ? zrobić exterytorialne pole dla kiboli na ustawki za dnia i na wieczór na poj***** wyścigi - niech żadne służby nie mają wstępu ! a trupy i niedobitki wynosić za bramę na teren RP niech się zajmą nimi grabarze a nie lekarze (no tylko ci od pavulonu to tak) buehehe !!!

[ wiadomość edytowana przez: Koot dnia 2008-09-09 19:19:03 ]
[ powód edycji: "kolokwializm" ]

A co do ustawek kiboli to nie rozumiem o co policji chodzi. Jesli ja mam ochote sie z kimś ponap... i ten ktoś ma ochote sie ponap... ze mną to czemu ingeruje w to policja?

Cytat:
2008-09-09 16:55:07, jose pisze:
A co do ustawek kiboli to nie rozumiem o co policji chodzi. Jesli ja mam ochote sie z kimś ponap... i ten ktoś ma ochote sie ponap... ze mną to czemu ingeruje w to policja?

no właśnie a jak chcę się rozmazać na latarni to co to kogo obchodzi poza zakładem energetycznym !!!

Cytat:

Bo oni tez sie lubia napier ... a tak nie maja z kim

Cytat:

Bo oni na tym nie poprzestają tylko przy okazji niszczą połowę okolicy, Ostatnio jak policja ich zaczęła zgarniać nie przed bijatyką tylko z jej powodu to poniszczyli stadion, jego wyposażenie i wszystko co się tylko dało - straty były liczone w setkach tysięcy złotych.

Nie mam nic przeciwko żeby ludzie się bili jak lubią, ale niech sobie do tego plac jakiś wynajmą, a nie robią to w środku miasta.

[ wiadomość edytowana przez: Koot dnia 2008-09-09 19:22:08 ]

Ja uważam ze "pan" redaktor GW już ma puli-cera

Cytat:
2008-09-09 16:57:45, -GDEjeGRZECHU pisze:
no właśnie a jak chcę się rozmazać na latarni to co to kogo obchodzi poza zakładem energetycznym !!!

Latarnie naprawiaja/wymieniaja z OC sprawcy, wiem cos o tym

Cytat:
2008-09-09 20:10:19, jose pisze:
Latarnie naprawiaja/wymieniaja z OC sprawcy, wiem cos o tym

Płoty też (z mojego doświadczenia)

pozdr

Troszkę zmodyfikowałem tytuł i teraz można tu umieszczać też przykłady "wyjątkowej rzetelności" polskich mediów. Mam już jeden - oto artykuł o wiadukcie i ilustrujący go "tegoż wiaduktu" obrazek.

By koot

Się mu pomyliło wiadukty temu misiu

ale hehe dobra jest też ramka na dole screenshota

pozdr

p.s. apropos prawdy z mediów:

http://www.youtube.com/watch?v=lF4WaaFHXd4

[ wiadomość edytowana przez: thaniel dnia 2008-09-10 13:51:46 ]

To już jest przegięcie - zobaczcie co według Onetu znaczy słowo "sprywatyzować":

Cytat:
2009-02-20 00:44:23, Grzech pisze:
To już jest przegięcie - zobaczcie co według Onetu znaczy słowo "sprywatyzować":

No dobra, ale co to ma wspólnego z nielegalnymi wyścigami ?

Nic - watek jest też o "super rzetelnych mediach".

[ wiadomość edytowana przez: Grzech dnia 2009-02-21 22:01:28 ]