ZLOT TUNINGOW STALOWA WOLA CENTRUM 5 PAŹ. 2008

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wiecie cos wiecej na temat tego zlotu??? jakies plakaty czy bedzie spotkanie przez tym zlotem???

Zlot Samochodowy 5 październik 2008

8:30- 9:45 Zapisy do KJS
10:15 - Start piwerwszej załogi
Około 17:00 wybieramy najłeadniejsze auto zlotu
17:15 Palenie gumy

Start w kjs 10 zł. Liczba miejsc ograniczona. Spotkanie w środe o 20:00 na centrum.

Zlocik na zakonczenie sezonu odbędzie sie 5 października w Stalowej Woli na parkignu Fraca ( centrum )

8:30- 9:45 Zapisy do KJS
10:15 - Start piwerwszej załogi
Około 17:00 wybieramy najłeadniejsze auto zlotu
17:15 Palenie gumy

Ilość autek startująca w kjs ograniczona do 30 miejsc wpisowe do kjs kosztuje 10 zł

Są 3 klasy:
I klasa od 903cm - 1400cm
II klasa od 1400cm - 1800 cm
III klasa od 1800cm - w góre
IV klasa generalka

Bedziemy wybierać też najładniejsze auto zlotu. Około 17:00.

Chętni do palenia gumy nic nie płaca. I ilośc załóg nie jest ograniczona.

Mam nadzieje ze plakat ok.
Szkoda tylk oze moej auto nei zlaicza sie do zadnej klasy wiecp przyjade poogladac

trochę to mało zorganizowane, zero info gdziekolwiek w sieci, na żadnym portalu czy forum tuningowym nie ma o tym ani słowa, nie zapraszacie ludzi, plakaty o tydzień za późno itp
oczywiście pojawię się ale nie spodziewajcie się że to wypali tak jak byście tego chcieli
można było to zrobić lepiej, ja się nie nie angażowałem bo nie wiedziałem że coś się święci,
oczywiście nie chce nikogo urazić i sorki ale... nie tak chłopaki!

Zrob po swojemu, mysle ze niema zadnego problemu :]

No a co jak bedzie padalo ?????

Cytat:
2008-10-04 19:26:06, Marek pisze:
Zrob po swojemu, mysle ze niema zadnego problemu :]

i to jest właśnie problem całego tego forum i tuningu Stalowowolskiego, macie jakieś dziwne podejście do tego...
dzien do "imprezy" a w wątku 4 komentarze
nie widać was na żadnych dużych zlotach tuningowych, potraficie sie tylko kłucić i obgadywać jeden drugiego, fakt jest kilka osób których można nazwać "tuningowcami" ale oni się tu praktycznie nie udzielają.
Pisze co myślę bo po to jest forum publiczne

[ wiadomość edytowana przez: POMPA dnia 2008-10-04 19:52:13 ]

Świat nie kręci sie tylko wokół Tuningu. Szpachla już nie jest na topie
pozdr.

WYJAŚNIENIE: Panie POMPA pierw zeby coś komentować to tzreba coś robić takich ludzi skner co im nic nie pasi to jest na Pęczki i na snopki w Stalówce.Wielkie brawa dla Rzeszowiaczka i RST za odwage i organizacje.Leprze to co będzie na centrum niż siedzieć w domu.A co do forum to zgadzam sie z Pompa umarło juz dawno ale dawne KTSW dalej żyje i nadal będzie działało. JESZCZE RAZ BRAWA DLA RST. Ja oczywiście jutro będe.

aco tu komentowac.Zlot bedzie bedzie super i tyle

Panowie trochę chce mi się śmiać jak widzę to co piszecie. Jak chcecie zaprosić dobre kluby do siebie żeby się wystawiły ?? Chyba, że nagrody już są rozdane między sobą i po prostu wsiora wno czy będzie ktoś obcy czy nie. Na zloty jeżdżę od 9 lat, nie wiem czy którykolwiek z was ma taki staż. Druga sprawa organizowałem kilka zlotów, o spotach już nie wspominam, na każdym było grubo ponad 50 aut a na zlotach ponad 100. Jeżeli ktoś nie dowierza zdjęcia mogę przesłać. Ale nie w tym rzecz. Reklama zerowa. Ja z Nowego Sącza wcale nie mam do was daleko i nie mam najmniejszego zamiaru mobilizować klubu na wyjazd. Opis imprezy... Żenujący... Opłaty za zlot ?? Ha ha ha, za dyszkę to wole sobie Marlboro kupić i je spalić. Poroniony pomysł. Pieniądze za takie rzeczy biorą tylko największe imprezy w Polsce typu TS w Krakowie czy Bydgoszcz. Chyba, że reprezentujecie podobny poziom.... A z prawnego punktu widzenia powiem wam jedno. Jako stowarzyszenie zwykłe (jeżeli jesteście zarejestrowani na pewno macie takie miano) a już tym bardzie jako klub/grupa nie zarejestrowana nie możecie pobierać opłat. Nie wiem kto to wymyślił ale proponuje puknąć się ze 2 razy w głowę, pomyśleć i wtedy skomentować. Nie wiecie za dobrze za co się bierzecie a pozjadaliście wszystkie rozumy. Przechodząc do sedna. Panowie ogłady trochę i nie rzucajcie tekstami, że szpachla nie w modzie bo każdy z was jej trochę ma u mnie w klubie też jest jej trochę czy u wielu zaprzyjaźnionych klubach i jakoś zgarniamy nagrody tam gdzie się pojawiamy... Więc dorośnijcie... Tak na koniec... Kto zechce przyjechać na zlot klubu o którym nikt nie słyszał ?? Pozdrowienia

też się staram reklamować Was i zlot jak mogę..
wpiszcie w googlach ZLOT TUNINGOWY STALOWA WOLA i zobaczcie ile jest tematów i czyjego autorstwa
ja osobiście nie mam nic do nikogo, też bym chciał żeby było lepiej.
Ale ciężko coś poradzić jak nawet nie wiem nic o spotach itp

LOL ojojoj ale szkoda, ze zlot nie bedzie super
To formu z tym zlotem ma tyle wspolnego, ze jest o nim tu temat, forum to takze nie jest oficjalnym forum zadnego klubu, tymbardziej tuningowego. Ludzie piszacy tutaj organizowali imprezy w czasach gdy wiekszosc tuning kojarzylo z naklejka na klapce wlewu, takze nie rozsmieszajcie Nas, prosze
Tutaj teraz szpachla i tony zywicy na skorodowanym trupie z za Odry nie robia wrazenia, a wiekszosc zamiast na "wypasione" spedy do Krakowa, czy Bydgoszczy gdzie przelewa sie browar pomiedzy lysymi kolesiami w dresach ich bmkami i pustymi laskami przyciagnietymi na sile, woli jechac na impreze gdzie jezdza prawdziwe samochody, a nie plastikowe potwory o porazajacym wygladzie i zenujacej reszcie.

Chlopaki jest tu male nieporozumienie, te forum nie organizuje tego zlotu, ani tez organizacja ktora organizowala wczesniej zloty i 1/4 w Stalowej (KTSW). Robia to chlopaki z RST. I z tego co wiem to ma byc zlot taki regionalny aby dobrze sie bawic.

[ wiadomość edytowana przez: Pingu dnia 2008-10-04 22:20:23 ]

straszne rzeczy

Panie PrezesDT ludzie z tego forum zorganizowali 3 imprezy legalne na 1/4 mili i do tego na ulicy które odbiły się głośnym echem w bractwie tuningowym ( w pozytywnym znaczeniu odbiły ) więc... a ktoś napisał spocik regionalny i o to chodzi,

prezes tekst roku.
Gratuluje ci takiego stazu
Gdyby to miał byc zlot na cała polske to taki by był a to taki mały reginalny by sprawdzic stan luda przed nowym sezonem.
JEzeli ten wypali to za rok bedzie mam nadzieje powtórka sprzed lat pozdro

Grochu to, że na ulicy to ja dobrze wiem, no chyba, że ty wolisz na trawie. A tak teraz na poważnie. Jeżeli to jest spot to po co mowa o zlocie ?? Nazywajcie rzeczy po imieniu po prostu. Na marginesie Grochu chłopaki umieją organizować ćwiartkę inni co innego. Tylko zapamiętajcie jedno. Zachowaniem typu wyśmiewanie, przegadywanie i chęć przegadania każdego kto ma odmienne zdanie od waszego czy wypowiada się negatywnie do niczego nie prowadzi. Bo mi to osobiście wisi co o tym myślicie i jak to interpretujecie, ale na to forum nie wchodzę tylko ja i myślę, że jeżeli ktokolwiek z innych klubów znajomych zobaczył coś takiego jak tutaj zrobiłby to samo co ja. A co do tak wyśmiewanego "stażu przez Ciebie CZUCZU to no comment. To, że ty czy ktoś inny siedzi w tym temacie 2 albo 3 lata i myśli, że wszystko wie to trochę śmieszne. Nie mówię tu o Tobie bo Ciebie poznałem kiedyś na KJS'ie i to już dość dużo czasu minęło więc pewnie mnie nie pamiętasz, ale wiem ile osiągnąłeś. Pozdrawiam panowie i nie szukajcie w innych opiniach wrogich podtekstów.