Instalacja gazowa do hultaja scupe gt (turbo)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam jestem tu nowy i mam zamiar kupić scupe, na początek chcę się dowiedzieć jak jest z instalacją gazową do tego auta. Jakie instalacje polecacie ile kosztują i ogólnie czy na przykład turbina straci żywotność itp. Proszę o dokładne opisanie co i jak moze ktos ma akurat taki samochód z instalacją lpg niech napisze jak chodzi jakie spalanie itp

Witam!

Mam STAG-300-4 sekwencja w swoim S-coupe GT.

na gazie lepiej chodzi niż na benzynie, 200km/h bez wiekszego problemu.

Jeszce żadnej awarii nie miałem.

Polecam.

witam.
Też mam Staga300 w swoim GT +reduktor tłoczkowy i jakieś tam szybsze wtryskiwacze. Śmiga tak jak na benz Koszt 2800
pozdr
P.S hm... jak chcesz Scoupe to mogę odsprzedac

[ wiadomość edytowana przez: mongo15 dnia 2008-11-19 21:25:13 ]

Cytat:
2008-11-19 21:22:38, mongo15 pisze:
witam. Też mam Staga300 w swoim GT +reduktor tłoczkowy i jakieś tam szybsze wtryskiwacze. Śmiga tak jak na benz Koszt 2800 pozdr P.S hm... jak chcesz Scoupe to mogę odsprzedac [ wiadomość edytowana przez: mongo15 dnia 2008-11-19 21:25:13 ]

Kolego a ile sobie życzysz za swoją scupejkę??

Witam.
Oddałbym tak ostatecznie za 4800. Tak jak stoi.Nie chce sie bawic w wyjmowanie radia itp. Nigdzie sie nie ogłaszam bo nazazie codziennie go użytkuje i na poczatku wiosny bedzie zmianka i na pewno pojawi sie na allegro. Pozdr.

Cytat:
2008-12-07 16:48:09, mongo15 pisze:
Witam. Oddałbym tak ostatecznie za 4800. Tak jak stoi.Nie chce sie bawic w wyjmowanie radia itp. Nigdzie sie nie ogłaszam bo nazazie codziennie go użytkuje i na poczatku wiosny bedzie zmianka i na pewno pojawi sie na allegro. Pozdr.

chciałeś 4800 a sprzedałeś mi za 3700 to sporao mniej, po takiej obniżce widać, że wiedziałeś ze silnik zaraz sie posypie i chciałeś sie jak najszybciej pozbyć ! zdążyłeś w ostatniej chwili farciarzu

pozdro