Ściąganie sprężyn

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,czy ktoś moze mi pomóc i ma jakiś fajny pomysł jak w miare sprawnie wyciągnąć sprężyny w poldku ? Próbowałem dzisiaj pare godzin ze ściągaczami ale jakoś nieszło

musisz miec sciagacz talerzowy , o standardowych mozesz zapomniec...naczy sie da ale jak ci sie odbije sprezyna od dachu i podlogi 2 razy to zwatpisz. :] szkoda zycia albo przynajmniej zebów.

A masz Barti może taki talerzowy albo kogos kto ma ? Może mógłbym pożyczyć czy coś ? Bo z tego co sie orientuje to tanie one nie są

ja osobiscie nie mam ale wiem kto takie cacko posiada :] a co ty chcesz przod obnizac czy co ?

Ja ściągałem i zakładałem zwykłymi ściągaczami i się da, mało tego wydaje mi się ze jest lepiej, tylko się trzeba nakombinowac

no wlasnie nakabinowac. ja 2 dni sciagalem az mi wyskoczyla odbila sie od sufitu od podlogi i znow od sufitu i wskoczyla do kanalu :] Dlatego dalem to znajomemu do roboty...

szpadlem też się da

Wiem oglądałem filmik ale hardcorowo to wyglądało

Blady ma dobry pomys szpadel daje rade jak nic :]

Można też łomem Ja swoja wyciągałem za linkę holowniczą auto w jednym pomieszczeniu ja w drugim, za stalowymi drzwiami

A tak na poważnie to może pojedź do zakładu gdzie robią sprężyny. Ja zapłaciłem jakieś rozsądne pieniądze(140pln). Ciachneli, założyli i jeszcze mogłem pogrymasić że za wysoko(faktyczeni było za wysoko). Obcieli tak jak chciałem.

PS. Jak chcesz to mam taki ściągacz

pwr - to zajebiscie

co zajebiście? nie czuje tematu...

[ wiadomość edytowana przez: pwr79 dnia 2008-12-02 19:44:55 ]

Ja na poldku rozwaliłem nowe ściągacze z Yato natomiast kumpel wymyślił ściagacz z pręta budowlanego i dwa telerze do tego z nakrętkami.Jak się dobrze za to zabierze to i sprężyny tym ściągaczem lajtowo wyjdą

Cytat:
2008-12-02 19:43:11, pwr79 pisze:
co zajebiście? nie czuje tematu... [ wiadomość edytowana przez: pwr79 dnia 2008-12-02 19:44:55 ]

pewnie zajebiście że masz taki ściągacz bo prezes będzie miał od kogo pożyczyc

Blady mnie wyczul

Blady tyś wróżka czy co?

ukończyłem korespondencyjny kurs komunikacji

ni wiem jak inni, ale ja nigdy w zyciu juz sam nie bede sciaga sprezyn w kancie wole zaplacic i byc bezpieczny

zaplacic za inny samochod niz jezdzic kantem?? zdrajca

On się opłaca mafii I jest bezpieczny

na temat powtórzę Bladego, siebie i Bimbra. Idź do sklepu kup nowe sprężyny, podjedź do warsztatu i niech zrobią tak jak chcesz. Jak dobrze się zakręcisz to koszt będzie poniżej 250pln. W moim przypadku tak było(o ile dobrze pamiętam )