Kluczyk do corolli

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam
mam dosc powazny problem kupilem uszkodzona toyote corolle 1,4vvti z 2004r auto zostalo sprowadzone z niemczech i przyjechlo bez kluczyków w tej chwili jest naprawione ale jest problem z kluczem srwis mówi ze tylko wymiana komputera mnie ratuje a to juz duze koszta moze ktos poradzic[/LIST]

Mozna ale do Katowic masz troche daleko

a moze jest mozliwosc wysylki komputera i kluczy bo z calym autem przez polske na lawecie to dosc kosztowna operacja

mi sie podoba:
Cytat:
auto zostalo sprowadzone z niemczech i przyjechlo bez kluczyków

To jak bylo drucikami jak w Mc Gywerze spiete na krótko ?

Cytat:
2009-01-02 18:11:30, Cromm pisze:
mi sie podoba: To jak bylo drucikami jak w Mc Gywerze spiete na krótko ?

Wersje z USA nie maja przewaznie immobilizerow np nowy Yaris

trzeba uwaznie czytac auto przyjechalo na lawecie rozbite a nie na kabelkach uzywaj nieraz glowy

Cytat:
2009-01-02 18:43:00, sebastianz pisze:
trzeba uwaznie czytac auto przyjechalo na lawecie rozbite a nie na kabelkach uzywaj nieraz glowy

Crom zartowal ,ale z tego co napisales to nie wynika ze przyjechalo rozbite na lawecie.
W pierwszej chwili pomyslalem ze poprostu przyjechalo z jakims biednym Niemcem ,i on teraz curik szpaciren do faterlandu z tymi kluczykami ...do ubezpieczalni.

Cytat:
2009-01-02 18:43:00, sebastianz pisze:

No do dzisiaj wiele osob nie lapie niekiedy mojego czarnego humoru
Fakt musze glowe pocwiczyc bo załapałem sie do takiej fajnej firmy gdzie głowa odpoczywa juz drugi rok

A jak to mowia nie cwiczony mięsien zanika

niestety mam taki a nie inny problem i niewiem co dalej myslalem ze moze tutaj ktos cos doradzi ,gdzie indziej mi doradzili abym poszukal w ogloszeniach takiego komputea razem z kluczem i pewnie tak bede musial zrobic moze ma ktos cos takiego