Serwis dla e9 w Krakowie poszukiwany!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, mam od roku corolle 1,8d , 247 tys przebiegu, i przez ten czas w auto nie wladowalem ani zlotowki;p Mróz nie mróz, deszcze śniegi odpala na styk, oleju nie bierze, pali malutko, jezdzi przyjemnie, ale mysle ze jednak warto by to auto dać komuś do gruntownego obejrzenia. Nie uwierze że w 18 letnim aucie cos nie jest do poprawienia Czasem coś stuka w zawieszeniu, chętnie zweryfikowałbym czy nie sa to elementy zagrażające bezpieczeństwu jazdy. Przechodząc do meritum- może ktoś polecić w Krakowie jakiegoś dłubacza specjaliste od toyotek, bo nie bede przeciez odwiedzał aso takim dziadkiem;p Mamy w domu jeszcze dwie toyoty, ale są to auta nowe, więc zadomowione w autoryzowanych stacjach obsługi, i nie mamy znajomości w mrocznym świecie małych serwisów Z góry dzięki za wszelką pomoc!

Witaj

<<< TUTAJ >>> kolega Cromm poleca Pana z Krakowa.

Odpisalem Ci wlasnie maila.
Nie upubliczniam namiaru bo ludzie by zaczeli zawracać mu gitare przez cały dzień telefonami, mailami itp.
To ze masz 18 letnie auto nic sie nie dzieje to nic nadzwyczajnego wszak to toyota wyprodukowana w Japonii kiedy to priorytetem była trwałość i niezawodnosć.

Co do ASO, więcej w nich zmieniaczy olejow niz prawdziwych fachowcow ludzi którzy zjedli zeby na tej marce, cos tam jeszcze zostało ale jak długo ....zobaczymy
Toyocie chyba srednio na jeza zalezy zeby zatrzymac prawdziwych fachowców :-]
Zresztą mało kto w ASO pamieta takie dziadki, niektórzy to juz nie pamietają E-10, a moja E-11 tez za niedlugo bedzie dziadkiem
Mechanika mam blacharza też więc luzik, jak ktos potrzebuje pomocy to pisac coś się wymyśli

pozdrawiam