Piotrków Trybunalski i okolice ..... może jakiś spocik ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich z Piotrkowa Trybunalskiego i okolic.. Proponuję w sobotę wieczorkiem jakiś mały spocik w Piotrkowie Tryb. na gornym parkingu Carefour lub parking Inter Marsche Plac Muszkieterów. W sobote koło godzinki 18

dopiero dziś przeczytałem i jeszcze sobota zlot w klubie nie ma juz nikogo z okolic Piotrkowa tylko ja i saqul, peter19... i ktoś z radomska ale o nich możesz zapomnieć byliśmy juz z saqulem u petera zlał nas wiec jak coś to moge jedynie do Bełchatowa jechać nie dalej

to może do kamieńska pod stokiem narciarskim w miejscowości ozga ??

można chyba nawet w tygodniu będę w Bełchatowie ok 16,17

elo elo okolice Piotrkowa Tryb. Radomska Belchatowa Tomaszowa Maz. odezwijcie sie

Cytat:
2009-04-16 22:06:17, hary pisze:
elo elo okolice Piotrkowa Tryb. Radomska Belchatowa Tomaszowa Maz. odezwijcie sie

a to ja sie już nie zaliczam do nich

ja to tak ogolnie napisałem Ty jestes kolego z okolic kleszczowa?? ja bede na dniah Kleszczowa 16 maja z AMKPT Automobilklubem Piotrkowskim

Cytat:
2009-04-23 22:28:22, hary pisze:
ja to tak ogolnie napisałem Ty jestes kolego z okolic kleszczowa?? ja bede na dniah Kleszczowa 16 maja z AMKPT Automobilklubem Piotrkowskim

mam do Kleszczowa 20km ale 16,17,18 w Pajęcznie jest zlot camperów i 4x4

ja do kleszczowa mam z 55-60 kilometrow ... i jade na dni kleszczowa z Amkpt moze wpadniemy tez doo pajeczna na ten zlot camperow i 4x4 zobaczymy jaka bedzie decyzja zarzadu AMKPT bo do kleszczowa jedziemy jako KLUB AMKPT a do pajeczna zarzad by musial zadecydowac czy bysmy pojechali jako AMKPT czy jako prywatnie.

przekazalem juz inforamcje o tym zlocie wq pajecznie do Amkpt, mozliwe ze sie tam pojawimy na jakiegos grilla na ktorego cie markon rowniez zapraszamy

Cytat:
2009-04-27 17:49:54, hary pisze:
przekazalem juz inforamcje o tym zlocie wq pajecznie do Amkpt, mozliwe ze sie tam pojawimy na jakiegos grilla na ktorego cie markon rowniez zapraszamy

miło mi
zauważyłem mały błąd weekend wypada 15-17 a nie 16-18 Przepraszam

[ wiadomość edytowana przez: markon dnia 2009-04-28 01:26:14 ]

no niestety chyba raczej nieprzyjedziemy do Pajęczna.... ale na 100% bedziemy w Kleszczowie

Cytat:
2009-05-04 19:20:21, hary pisze:
no niestety chyba raczej nieprzyjedziemy do Pajęczna.... ale na 100% bedziemy w Kleszczowie

ja na 100% nie wpadnę do kleszczowa

6 czerwca DNI PIOTRKOWA TRYBUNALSKIEGO... może by ktoś wpadł ??? Z Automobilklubem bedziemy organizować jakaś impreze gdyby się ktoś zjawił z Klubu Espero byśmy gorąco was ugościli i przydala by sie wspolpraca ;] no i co najwazniejsze bysmy sie spotkali pogadali pogrillowali itd.