[WALNE, wylot] Kto jedzie z Polnocy?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
I czy zagladnie przelotem do Torunia, zeby mozna bylo sie podlaczyc?

Ja i Witex88 lecimy przez Inowrocław, jak chcesz to możesz się tam z nami spotkać

Bogdan a Wy lecicie jednak przez Bydgoszcz czy jak? Jakby co można sie spotkać w Inie bo ja tez jadę przez inowrocław

Myślę, że najlepiej spotkać się w Inowrocławiu, bo nawigacja nie prowadzi nas przez Bydgoszcz

Cytat:
2009-03-21 19:00:17, BogdanROX pisze:
Myślę, że najlepiej spotkać się w Inowrocławiu, bo nawigacja nie prowadzi nas przez Bydgoszcz

No spoko, ja do ina trafię bez problemowo bo prosta droga tam jest! No wogóle Bogdano to dupa jest bo plan niestety spalony, Paweł nie jedzie więc dupa! Ustawimy sie telefonicznie w dzien wyjazdu a z resztą jeszcze jakaś konf na GG sie odbedzie wiec sie dogadamy... Jak nie jasno to napisałem to sorry, trenuję przed spotem

Cytat:
2009-03-21 19:07:46, ArekCLX pisze:
No spoko, ja do ina trafię bez problemowo bo prosta droga tam jest! No wogóle Bogdano to dupa jest bo plan niestety spalony, Paweł nie jedzie więc dupa! Ustawimy sie telefonicznie w dzien wyjazdu a z resztą jeszcze jakaś konf na GG sie odbedzie wiec sie dogadamy... Jak nie jasno to napisałem to sorry, trenuję przed spotem

O niee Ubolewam ciężko, no może wymyślimy coś jeszcze

Cytat:
2009-03-21 19:26:40, BogdanROX pisze:
O niee Ubolewam ciężko, no może wymyślimy coś jeszcze

Ja jak narazie myślę kogo by tu jeszcze na zlota zabrać ze sobą bo mam kurna do wzięcia nocleg

Cytat:
2009-03-21 19:45:09, ArekCLX pisze:
Ja jak narazie myślę kogo by tu jeszcze na zlota zabrać ze sobą bo mam kurna do wzięcia nocleg

Jakieś dodatkowe "koleżanki"

Cytat:
2009-03-21 21:17:12, BogdanROX pisze:
Jakieś dodatkowe "koleżanki"

hehehe

To jak Quattro, chcesz się podpiąć w Inowrocławiu ?

o ktorej jedziecie ??

Planujemy wyjechać koło 7-8, ale mam 296km do Inowrocławia. Mapa wyliczyła, że to koło 5h jazdy... więc max na 13 będziemy. Nie wiem, trzeba by się jakoś na telefon zgadać kiedy będziemy dojeżdżać.

ja sie predzej 15 nie urwe z Toronto wiec bede nadganiac na trasie

Cytat:
2009-03-23 23:39:46, Quattro pisze:
ja sie predzej 15 nie urwe z Toronto wiec bede nadganiac na trasie

Ty tam Quattro lepiej za bardzo nie nadganiaj bo My chcemy Cie widzieć na spocie! Jedziesz wolniej a dalej zajedziesz!

Szerokości i Przyczepności!

No zobaczymy ile nam też zejdzie w trasie, może akurat się spotkamy

spoko, Arek ja bede jechac moim normalnym tempem

Swego czasu z Bydgoszczy do inowrocławia pobiłem rekord (essem) 25minut bo tam niecałe 50km jest... teraz chyba ze 3radary jak nie lepiej

Lomianki - Wloclawek noca - 155km w 64min...

Cytat:
2009-03-24 00:09:34, Quattro pisze:
Lomianki - Wloclawek noca - 155km w 64min...

Świr

ojj no jezdze juz wolniej