Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
sterciu T E L E T U B I Ś wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2009-03-31 11:26:34 Idąc wzorem innych klubow które to wzieły sie na najprostszy sposób zakupu ramek klubowych poprzez allegro to napisze i tutaj to. Otóż mozna byloby zrobic ramki pod tablice rejestracyjne. Koszt zakupu ramki 7,99zł za sztuke. Mozna kupic jedną sobie lub komplet dwóch sztuk czyli 2x7,99zł + koszt przesyłki. Ramki byłyby zamówione przez allegro z tekstem wykonanym na zamówienie.
Tylko trzeba byłoby stworzyc jakis projekt napisu na niej. Piszcie co o tym sadzicie. Ja ostatnio zamawialem firmowe ramki bezpośrednio u producenta w Poznaniu to mi policzyli po 6,99zł za sztuke i to musiałem zakupic przynajmniej 50szt , a wiec w/g mnie interes nieopłacalny. Tutaj za 7,99zl za sztuke ma sie dowolną ilośc. Można byłoby zamówic przykladowo od tego allegrowicza lub jakiegos innego: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=555518768 piście co o tym sądzicie ?? Bede co jakiś czas zaglądal tutaj to zobacze co sądzicie o takim pomysle . Ktoś by powiedział ze moze sobie samemu zamówic taką , ale chodzi o to zeby zrobic jeden wzór , przesłac do producenta i wtedy kazdy bedzie mógł sobie kupic sam przez allegro u niego powołując sie na TFT. Wzór wtedy bedzie kazdej taki sam . |
Talus TOYOTA DRIVER Carina E / Evo '07 Mielec | 2009-03-31 12:29:54 jestem za "nie płacz kiedy odjadę" |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2009-04-02 07:55:42
Talus jak się zbiera jako tako to taki napis może być. Ale żebym potem ja nie płakała bo ktoś mnie objechał |
Cromm TOYOTA MANIAK Toyota Corolla CE-11 ... malopolska | 2009-04-16 09:05:46 mialem toyota klub polska, kosz, XTT połamał mi pier...mercedes wiec m puste srebrne, a moze chromowane rzucic |
marcinm TOYOTA MANIAK ... | 2009-04-20 14:31:58 Ja mam chyba jeszcze z 2 komplety z xtt, po oszlifowaniu nadruków są równie dobre, jak przed
pzdr |