Uszcezlki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
koledzy mam taki problem toyocie w celice od strony kierowcy z pod uszczelki słychać gwizdy wiatru uszczelki sa całe i nawet kupiłem inną uzywaną sztuke i dalej jest tak samo może jest jakiuś sposup na zregenerowanie starej uszczelki jakimś specyfikiem żeby była bardziej szczelna strasznie to dokucza

Cytat:
2009-04-18 10:56:02, benio_vs pisze:
koledzy mam taki problem toyocie w celice od strony kierowcy z pod uszczelki słychać gwizdy wiatru uszczelki sa całe i nawet kupiłem inną uzywaną sztuke i dalej jest tak samo może jest jakiuś sposup na zregenerowanie starej uszczelki jakimś specyfikiem żeby była bardziej szczelna strasznie to dokucza

Jak dla mnie nic nowego jechałem ave 2005 i pytam kolegi czy była bita bo strasznie szumi w okolicach drzwi a on mi na to że nie i szum jest standardowy bo kiepskie uszczelki są trochę dziwne ale jak widać nie odosobniony przypadek to był

tylko to zaczeło sie od niedawna wczesniej tego nie było zaczeło sie od tego jak wymieniłem zawias bo miał luzy i jak wyregulowałem drzwi to zaczeła sie cała zabawa przypuszczam ze uszczelka w tym miejscu sie wygniotła i po prawidłowym ustawieniu drzwi juz tam jest szczelina i dlatego jest problem