Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
konukera vfts 2107'88 / samara wafka | 2009-07-30 19:33:00 Witam
Chcialem polecic Wam porządnego mechanika tzw. starej daty. Jezdze ze swoimi Ladami od ilus tam lat do niego, ostatnio przesiaduje prawie dzień w dzień bo robie u niego na podwórku swoja rajdówkę moja Lada - watek no i jak tak przesiaduje to patrze sobie co on robi i kto przyjezdza. Ogolnie facet jest myslący i ma duże doświadczenie. Widziałem juz masę róznych aut tam, czasem dużo roboty czasem mało. Zawsze zakłada zeszyt nowym samochodom, zawsze oglada auto nawet jak na zmianę oleju przyjechalo. I wyłapuje usterki. Kupiłem raz autko po serwisie w dużym warsztacie, jak przyjechałem do niego wyłapał mi drobna ale istotną rzecz - niedokręconą srube amortyzatora. Zasadniczo facet woli nasmarować np. linkę sprzegła niż ją wymienić. Jak się da zaspawać wydech to dla niego żaden problem. Ogólnie robi po taniości. I ważna sprawa - po "wczorajszym" to ja go w życiu nie widziałem. A picie to jednak sport w tej branży, a wiadomo też jak się picie kończy. Ogólnie uczciwy człowiek starej daty. Ja go bliżej poznałem to po prostu i z sympatii, i z fachowości, i z uczciwości (lipnej cześci to on nie wsadzi) i z całkiem ludzkiego powodu, że widać że mu sie nie przelewa (warsztat ma dośc uboczu - i jak się nie wie to się nie trafI) go polecam. Paru ładziarzy (kiedyś specjalizował sie w Ładach) mi zaufało i raczej zadowoleni byli, jeden zapłacił mniej niż dotychczas a drugi przyjechał drugi raz. Robi naprawdę szeroki zakres działan - od napraw głowic do skrzyń biegów. Może nie ma co jechac do niego z bmw z 2009 (nie zresetuje komputera) ale każdy "normalne" autko, ktore czasem ciężko gdzies sensownie zrobic, wypusci naprawione. Od groma narzędzi do chyba wszystkiego, a większość samoróbki. Warsztat nieco zapyziały ale jak ktoś chce za marmury płacic to obok jest fauvert Czlowiek nazywa sie Ryszard Jagielski, i ma warsztat na ulicy Esej 50 (skręca sie od Bogusławskiego - przedłuzenie Conrada). Zasadniczo chomiczówka - do metra młociny 10 minut piechotą. Warsztat ma na posesji, więc auto można i wieczorem odebrac. Są dwa kanały, nawet sporego busa ostatnio na kanale widziałem. I to diesla . Telefony: 22 669 99 86, 508 352 923 Aha. jak chcecie usprawniać autko, np. zakładać poliretany, czy wymieniać dobre tarcze na jeszcze lepsze brembo - to musicie się nastawić że usłyszycie: Panie to się nie oplaca, to lepiej nie będzie, szkoda pieniędzy . Ja non stop to przerabiam :/. |
passional Radom | 2012-11-05 06:57:54 w Laskach jest bardzo dobry mechanik, ulica młodzieżowa |
Bettii Warszawa | 2014-07-23 19:50:58 Polecam Pana z ul. Esej 50, nie naciąga na kasę , szybko robi i fachowo. Mechanik z powołania i ma pojęcie. Ja jestem zadowolona i polecam bardzo. |
OponyImpolex Warszawa | 2014-07-28 11:50:45 Im więcej opinii tym rzecz jasna lepiej,więc czekamy nas szczegóły odnośnie chociażby cen,może ktoś także tam był i będzie mógł się wypowiedzieć na ten temat? |
Eperfekt_pl Warszawa | 2014-11-06 13:25:46 Ktoś ma jeszcze jakąś opinię na temat tego warsztatu? Im będzie ich więcej tym rzecz jasna lepiej i bezpieczniej,jak kształtują się tamtejsze ceny? |