Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
junior_ek TOYOTA DRIVER Rav4 Żywiec | 2009-08-24 16:48:07 Dzisiaj dotarłem do policjantki, która brała udział w interwencji i w zaufaniu bez munduru powiedziała mi, że facet mieszał się w zeznaniach i wg. niej z tego co mówił wywnioskowała, że najprawdopodobniej nie spojrzał w lusterko. Dotarłem juz do jednego świadka zdarzenia, ale on słyszał tylko klakson, pisk opon, uderzenie i jak wyszedł z samochodu to zobaczył unoszącą się w powietrzu rav-kę. Zawsze coś na dobry początek. Jak cos się zmieni w sprawie to dam znać a póki co to w tym tygodniu jadę po nową rav-kę http://moto.gratka.pl/tresc/toyota-rav-4-4-x-4-10673798.html |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2009-08-24 22:13:46 Ojej fatalna wiadomość, serdecznie współczuję Kurde najbardziej mnie wkurza jak ludzie nie mają nawet tyle godności i samokrytycyzmu, żeby przyznać się do winy Kurcze mi by wyrzuty sumienia spać nie daly. No ale jak widać po czasie wyszło szydło z worka i jest nadzieja Całe szczęście.
Ravka z ogloszenia wyglada bardzo sympatycznie, śmiem rzec że jest ladniejsza od tej poprzednie |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2009-08-27 21:43:54 I jak tam oględziny Ravki?? |
Suchy (M) TOYOTA SPAMER Yaris, Carina i Aven ... SPAM | 2009-08-27 22:35:53 z tego co napisałeś ja juz bym odpuścił ta ravke |
junior_ek TOYOTA DRIVER Rav4 Żywiec | 2009-08-27 22:43:51 No sam nie wiem co począć, ale podejrzewam przespawana grodz silnika łącznie z VIN-em, samochod jest po liftingu a wiec jego rocznik nie powinien byc starszy jak 1998 a tymczasem na aukcji jest wpisany rok 1997 i taki tez bedzie w papierach, wiec samochod ma dokumenty ze starszej ravki.
Znalazlem jeszcze jedna ładną i full opcja, łącznie z elektrycznym szyberdachem i skora, tyle tylko ze facet przyznal sie ze samochodem jezdzi jego mama i kiedys przy znacznej predkosci zaliczyla betonowy murek, co ciekawe poduszki nie wystrzelily. Wymieniona zostala chlodnica, pas przedni, prawy i lewy blotnik, a do tego facet nie wyklucza ze podluznice byly prostowane, twierdzi ze tego nie pamieta LINK DO RAV-ki [ wiadomość edytowana przez: junior_ek dnia 2009-08-27 22:50:05 ] A no i chyba byla malowana, kazda rav-ka slupki przy tynych szybach ma czarne, a ta wszystko jednolite [ wiadomość edytowana przez: junior_ek dnia 2009-08-27 22:51:25 ] |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2009-09-11 19:53:24 Gratuluje zakupu Faktycznie coś tam jest do zrobienia ale nie jest źle ładny kolor, taki Rav'kowy |
marcinm TOYOTA MANIAK ... | 2009-09-11 22:50:18 Kupiłeś auto 2km od mojego domu, i się nie odezwałeś ?
pzdr |
Grzesiek TOYOTA FRIEND Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2009-09-14 14:39:44
no to trochę sobie pojeździsz do sądu policja zapewne przesłała do sądu grodzkiego wniosek o ukaranie i takie zawiadomienie dostałeś, jest tam też pouczenie że możesz wystąpic obok oskarżyciela publicznego jako oskarżyciel posiłkowy składajac odpowiednie oświadczenie- nie zapomnij przesłać go w odpowiednim terminie następnie sąd wyda wyrok nakazowy bez udziału stron, potem facet się odwoła i tak to się będzie ciagnęło-wiem bo mam to samo-dziś przyszły dla nas 3 wezwania na październik, w czwartek 17 też jadę jako oskarżyciel posiłkowy mam prawo wglądu do akt sprawy, ciekaw jestem co facet w odwołaniu naskrobał wydaje mi się że próbuje w ten sposób przedłużyć całe postępowanie, tylko nie wiem o mu to da-wiadomo że skoro jechał pijany to prędzej czy później będzie zwracał pieniądze które mi wypłacą aha, Compensy nie interesowało zbytnio postępowanie sądowe, odszkodowanie za auto wypłacili na podstawie informacji z policji pozdro i życzę cierpliwości przy tej całej papierologii i załatwianiu spraw |