[s] felgi 13"" x 7,5"" 4x98

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tym razem sprzedam 4 felgi , są to poszerzane stalowe felgi szerokie na 8'' , bardzo pożądnie zrobione , posiadają wypustki na dekle.

Fotki kół w temacie o marakancie

Dodam dwie opony 205/60 , spokojnie do dojeżdżenia na jakichs zawodach (stare i popękane , ale trzymają powietrze i na zawodach nie było z nimi żadnego kłopotu)

cena 400zł

Wszelkie info raczej via tel (503-814-335) bo walcze z kompem

[ wiadomość edytowana przez: mar125 dnia 2009-09-18 19:50:37 ]

[ wiadomość edytowana przez: mar125 dnia 2009-09-19 15:56:54 ]

up.

jutro postaram sie rozebrać więc sprawdze dokładnie co i jak i zrobie lepsze zdjęcia

jaki kolor tych felg? jak 205 na tym siedzialo? jak dorzucisz jeszcze 2 gumy do tego to moze bym sie skusil

juz widze ze zlote :/ z przodu i z tylu miales 205?

Cytat:
2009-09-17 21:24:50, 3zeR_MDS pisze:
jaki kolor tych felg? jak 205 na tym siedzialo? jak dorzucisz jeszcze 2 gumy do tego to moze bym sie skusil

Jaki Ci pasi ? srebrny? , biały?
teraz jest złoty
2 gumki 205 moge dołożyć , ale ich stan jest słaby (2 'rajdy' dają rade i mięsa jest jeszcze,ale są popękane)
205/60 jest rozłożone na kwadratowo ,ale 225 też spokojnie połkną

bialy a o opone pytalem bo nie wiem czy 190 sie nie rozlezie na tym. jesli chodzi o opony to chodzi o takie na ktorych mozna od biedy na ulice wyjechac, bo nie bede na slicku docieral :/

Mówisz i masz

niestety nie rozebrałem dziś kół , ale przymierzałem do innych i wygląda na to że felgi są 7 '' !! !! nie 8 jak napisałem wcześniej - za pomyłkę przepraszam i jutro postaram sie rozebrać z opon i dokładnie zmierze.

nic nie rozbieraj

A co, felgi trzymaja sie tylko na oponie???

W konfrontacji z prawdziwymi 7,5 wyszlo ze to nie 8 :>?

dobra , koła są jednak i już ostatecznie 7.5'' , dwie gołe felgi na wyważarce wyszły 10/10g oraz 10/15g .

wstępnie zaklepuję, wysłałem pw

właśnie fryzjer potwierdził że kupuje.
Jeżeli sie wycofa dam znać