UWAGA !!! SKRADZIONO KOMPLET KÓL ORAZ 2 KASKI MOTOCYKLOWE

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Dziś zauważyłem, że skradziono mi 4 kompletne koła (Te z 5-tki z dużym rantem) oraz dwa kaski motocyklowe (Lazer Diva i Lagarto Single 2 ). Jeżeli ktoś by czasem przez przypadek trafił na coś takiego na giełdzie, w ogłoszeniu lub gdziekolwiek indziej, bardzo proszę o kontakt ze mną(501578209) lub z KPP w Oleśnicy (071 39 76 200). w załączeniu zdjęcia skradzionych przedmiotów:

Felgi 16"

kask Lazer Diva

kask Lagarto Single 2

Zdjęcia kasków są poglądowe - kaski są identyczne tylko używane.
Felgi są charakterystyczne - mają duży rant i pasują tylko do bmw starej generacji. Generalnie takich się raczej często nie widuje - ja jeszcze nie spotkałem się z takimi w innym aucie.

felgi na zamówienie...bankowo...
kaski przy okazji...

przykro mi Dave... sam to przerabiałem...

Jak nie masz gdzie auta postawić bezpiecznie...postaw go u mnie na Leśniczówce...

pozdro

Cytat:
2009-11-11 19:26:10, SVERAdesign pisze:
Jak nie masz gdzie auta postawić bezpiecznie...postaw go u mnie na Leśniczówce... pozdro

Fele nie zniknęły z auta, z wiaty w której trzymałem motor, kaski myślę ze przy okazji. po prostu najzwyczajniejszy włam.

Nie liczę na to ze policja znajdzie, ale jak by się komuś w oczy rzuciło, te fele nie podejdą do każdego auta tylko do Starych 5-ek i 7-ek, ale złodzieje chyba o tym nie wiedzieli.

Takie jest życie. trzeba chyba zacząć kraść.

znaczy tam inna średnica piasty jest tak? 56mm?

Zloziejom powinno się odcinać rękę albo palca. Wtedy bedzie widac ze zlodziej...

najgorsze to że ktoś ze znajomych kto wiedział że masz takie rzeczy....

popatrz po złomowiskach może na złom poszły bo sporo aluminium

normalnie szlak człowieka trawią jak się słyszy takie rzeczy... co lepsze przez niegdyś naszego kolegę Stochela dostałem wezwanie do sądu na światka, bo kiedyś dał dyla z częściami ze sklepu... pod mur i obrazu rozstrzelać bo jaszcze dziadów będziemy żywić...

... a policja oczywiście bezradna ...