Szrot- warszawa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, potrzebuje waszej pomocy, szukam w warszawie i jej okolicach szrotu gdzie w rozsądnej cenie znajdę blachy do espero. wie może ktoś z was czy taki w ogóle istnieje??

z góry dziękuję za pomoc
Michał

Autokasacja na Strażackiej 39b .

jakie blachy ?? drzwi??na szrocie to drzwi nie znajdziesz a nawet jesli to pordzewiałe

miałem dzwona i muszę kupić prawy błotnik, maskę, zderzak, nosek i wzmocnienie.

Tu zakładałem kiedyś wątek. Masz tu wszystko.

szukaj na allegro koszty ok 1000zl
zderzak 500-600 błotnik 100 nosek max 200

zderzak to jakieś straszne koszta, czemu tak jest?? przez to że ich tak mało?

Cytat:
2010-01-28 21:50:42, michal_05 pisze:

Tak jak już było pisane niedawno w innym wątku: nie da się ich naprawiać (spawać).

Pozdr

Cytat:
2010-01-28 21:50:42, michal_05 pisze:

Straszne? Trzeba było kupować kiedyś, jak nie było zderzaków na szrotach i musialeś kupić oryginalny za 1200. A źle zmontowane plastiki do dzisaij mi powodują, że halogeny świecą mi w niebo i używam ich tylko jako dodatkowe długie
Oczywiście regulacja nic nie daje

przesadzacie ze zderzak taki drogi.......... przed chwila patrzyłem i są od 100zl w górę

Od 100 zł w górę są tylne. Sam kupiłem za 100. Przednie w sklepie wraz z belką kosztują ok 2000 zł.
Kobar

Cytat:
2010-01-29 19:37:35, kobar pisze:
Od 100 zł w górę są tylne. Sam kupiłem za 100. Przednie w sklepie wraz z belką kosztują ok 2000 zł. Kobar

przedni jest za 100zł. przecież wiem co widziałem. jest 99zl na aukcji a aukcja się już kończy. a potem są za 200

Cytat:
2010-01-30 10:10:24, adrian05031991 pisze:
przedni jest za 100zł. przecież wiem co widziałem. jest 99zl na aukcji a aukcja się już kończy. a potem są za 200

Mogłeś widzieć za 100 zł, ale pamiętasz może czy był to kompletny zderzak czy może samo jego poszycie? Choć jakoś wierzyć mi się nie chce

Otóż przejrzałem aukcję z allegro i za 225 zł jest nówka zderzak koreański, a tak ściślej jest to tylko same poszycie. Kolejne dwa to używki, ale za to kompletne nawet z halogenami. Cena jednego to 490 zł drugiego 560 zł. Natomiast jest też kompletny nowy zderzak za 683 zł.

znalazłem taki zderzak alledrogo co mi do niego będzie potrzebne oprócz halogenów?? chyba tylko takie mocowanie alledrogo prawda?? czy coś więcej??

Cytat:
2010-01-30 11:45:32, michal_05 pisze:
znalazłem taki zderzak alledrogo co mi do niego będzie potrzebne oprócz halogenów?? chyba tylko takie mocowanie alledrogo prawda?? czy coś więcej??

Pisałem niżej o tej aukcji. Jest to samo poszycie zderzaka. Podane przez Ciebie mocowanie nie wystarczy Tobie to skompletowania zderzaka. Brakować Tobie będzie jeszcze kilku elementów. Mogę się mylić bo nie wiem co masz a czego Tobie brakuje. Popatrz poniżej, masz wszystko po kolei z czego składa się zderzak przedni.

Zwróć uwagę na element nr 5 - jest to belka pochłaniająca energię uderzenia. Podane przez ciebie mocowanie to nr 3.

dzięki wszystkim za pomoc, udało mi się wszystko kupić, myślę że trafiłem dobrą okazję, za zderzak, dwa błotniki, maskę i atrapę zapłaciłem 500zł. ślicznie dziękuję jeszcze raz za pomoc.
pozdrawiam