Problem ze zlodziejami!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam mam problem a mianowicie wychodze dzis przed dom patrze a moja bestia stoi na kolach(sruby zabezpieczajace) ale dmuchneli mi dekle od felg i poluzowali sruby...nie zdziwilo mnie to ale 3raz kupic musze dekle do felg.Ma ktos jakis sprawdzony sposob na to typu silikon czy cos?pozdrawiam Rufi

ciesz się,że tych dekli spowrotem nie założyli bo byś koła pogubił
chyba jedyny sposób to pospinać opaskami do kabli (troszke więcej czasu zajmuje poucinanie) i lutownicą od środka wytopić nr. rejestracyjny (gorzej sprzedać - o ile orginały)

mysle ze koledze chodzi o dekle do felg Alu,
a tu opaski raczej odpadaja...

dokladnie na stalowki bym srub zabezpieczajacych nie montowal

no tak kierowałem się tym , że jest ZIMA

jak ktos by potrzebowal to znalazlem faceta na allegro co kazde dekle sprzedaje za 50pln za kpl wzielem odrazu 4 numer podam na pw zeby nie robic reklamy

pewnie wcześniej je kradnie

fakt może dobrze je wcześniej trochę oszpecić / oznakować trwale co zmniejszy ich wartość w oczach złodzieja

możnaby spróbować też zdobyć jakieś kosmiczne śruby i klucz do nich (o ile dekle są przykręcane)

to zdecydowanie osłabi zapędy złodzieja, jeżeli będzie musiał zdobyć specjalny klucz

ja mam np na wcisk tylko cale szczescie ze gnoje mi felg nie porysali...latem mam ten sam problem z felgami...chyba nabede 2kpl stalowek