[BR] [125p] chromy do MR

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, na razie chciałem się rozglądnąć w temacie czy uzbieram takie oto tajle do kanta (i za ile $$$):

1. Felgi starego typu z metalowymi deklami (chrom musi być db-bdb) ewentualnie osobno dekielki, osobno felgi (mogą być nawet poszerzane, nie pogniewam się)
2. Chromowane obudowy przednich kierunków i pozycyjnych świateł,
3. Chromowane hmm.... (kratki, wloty, wyloty....? te co są plastikowe czarne, ja chcę chromowane ) na tylnych słupkach- wiadomo o co chodzi chyba.
4. Chromowane lusterka/lusterko (jeśli jedno to od strony kierowcy- nie wiem czy się różnią prawe/lewe)

Ma coś ktoś ?

[ wiadomość edytowana przez: CEHU dnia 2010-02-16 19:31:41 ]
[ powód edycji: się robi;) ]

no ale to chyba nie do klasyka, tylko do MRa

Niech będzie i MR W sumie racja... jeśli można to prosiłbym o poprawkę. Co do samych klamotów to dawajcie od razu foto i cenę albo tutaj, albo na maila: tybekgrindcore@o2.pl[addsig]

Cytat:
2010-02-16 17:33:02, Tybek pisze:
Witam, na razie chciałem się rozglądnąć w temacie czy uzbieram takie oto tajle do kanta (i za ile $$$): 1. Felgi starego typu z metalowymi deklami (chrom musi być db-bdb) ewentualnie osobno dekielki, osobno felgi (mogą być nawet poszerzane, nie pogniewam się) 2. Chromowane obudowy przednich kierunków i pozycyjnych świateł, 3. Chromowane hmm.... (kratki, wloty, wyloty....? te co są plastikowe czarne, ja chcę chromowane ) na tylnych słupkach- wiadomo o co chodzi chyba. 4. Chromowane lusterka/lusterko (jeśli jedno to od strony kierowcy- nie wiem czy się różnią prawe/lewe) Ma coś ktoś ?

Zapomniałem a nie mogę już edytować:

5. Chromowane wycieraczki z ramionami.

Up...

To ja się podepnę, kupię metalowo gumową listwę odbojową na przednie drzwi pasażera do DFa.

Aktualizacja:

Poszukuję:

1. Chromowane ramiona i wycieraczki
2. 2 dekle chromowane na koła
3. Komplet czarnych "ze skóry" foteli i kanapy.

Up:

Najpilniejsza sprawa to 2 dekle chromowane na koła....

Pozostałe, wszystko aktualne oprócz ramion wycieraczek.

mam dwa dekle
ale dawno ich nie widziałem i nawet nie pamiętam w jakim były stanie
w sobotę będę w domu to poszukam i zrobię foty

No i w pompkę, dawaj foto i robimy deala.
Eh, te dziewczyny- się naj&*&$@m

Miałem gdzieś ramiona z piórami wycieraczek, nowe gumy ,stal nierdzewna. Poszukam i foto podeśle.

[ wiadomość edytowana przez: ekjonar76 dnia 2010-04-13 23:38:49 ]