Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
pawel12356 Daewoo Espero 1.5 16v Czerniak | 2010-03-03 16:39:01 zabrudzone
wiec wyjac i wyczyscic a moze to rdza?-te zanieczyszczenia? |
Ravpraca Klubowy Weteran Esperolot Warszawa-Kraków | 2010-03-03 19:03:13 Tak jak napisalem - sprobuje jutro odrobinę gazu wypuścić.
Co do tych fachowców - jak zobaczylem dzisiaj jak wymieniaja filterek to mi ręce opadly... Facet kreci przewodami miedzianymi jak mu wygodnie a elektrozawor po odkreceniu przykrecił tak że latał. Dodatkowo "pogubil" podkładki pod nakrętki które pospadały gdzieś w komorę silnika. Z moich uwag nic sobie nie robił. W końcu mu powiedziałem, że mi przewody poułamuje i że sam "dokończę" jego pracę. Na to gościu sie obraził zostawił narzędzia i sobie poszedł zamykając drzwi... co za buc. Zaluję że pojechałem tam z ta butlą. Strach pomyśleć jak wyglada u nich wymiana np uszczelki pod głowica... |
Ravpraca Klubowy Weteran Esperolot Warszawa-Kraków | 2010-03-08 21:35:48 Chcialbym jeszcze dodac kilka słów.
Bylem u gazownika i po sporych oporach zwrocili mi pieniądze za zatankowany gaz. We srode umowilismy sie na czyszczenie instalacji. Bardzo pomogl mi ponizszy link dający "argumenty": http://www.capri.pl/forum/7842 Pozdrawiam, R. |
sta3x63 vw scirocco G60, Aud ... Miasteczko Śląskie | 2010-03-10 20:49:27 tak link będzie prawidłowo dodany
klik |