Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
barcin v70 Katowice | 2010-03-03 23:50:29 Witam,
Ponieważ zamieniłem dzielnego Esperaka na V70 chciałbym pozbyć się też kilku gratów o których nieuzasadnione posiadanie oskarża mnie moja Białogłowa. --- 1. Bagażnik dachowy CRUZ To jest dokładnie bagażnik jak na TEJ AUKCJI z tym że dodatkowo w zestawie są cztery zamki uniemożliwiające demontaż bagażnika z dachu. Zamki wyglądają mniej więcej tak: Po otwarciu zdejmuje się plastik, a pod nim dostępne są już śruby. Bagażnik przejeździł tylko 2 sezony z dwoma uchwytami rowerowymi (głównie pustymi). Bez problemu przewoziłem dwa rowery z Katowic na mazury i suwalszczyznę. Wszystko trzymało się bez zarzutu. Cena wywoławcza 200zł --- 2. Migacze boczne na błotnik - 2 sztuki Koreańskie oryginały, nówki. Cena wywoławcza 10zł za obie sztuki --- 3. Aparat zapłonowy komplety z ZEPSUTYM modułem zapłonowym Prawie nówka, przejeździła w samochodzie chyba z 200km ciągle sprawiając problemy z zapłonem. Diagnoza mechanika - uszkodzony moduł zapłonowy, reszta sprawna. Cena wywoławcza 50zł --- 4. Reflektory przednie + migacze przednie. Regulacja elektryczna, stan jakiego można spodziewać się po roczniku 1996. Nie mam zdjęć, muszę je dopiero odgrzebać w piwnicy. Na części zamienne lub do regeneracji, w stanie obecnym niemal nie świecą. Cena wywoławcza 15zł za migacz i 50zł za reflektor. --- 5. Zestaw Xenon H1 4300K Nieużywany. Nigdy nie widzial ani auta ani napięcia. Znam opinie o takich zestawach, ja w końcu nie zainstalowałem. Cena wywoławcza 100zł -- Zapraszam do sklepiku |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2010-03-04 07:39:09 A fotki gdzie? V70 oczywiście! |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2010-03-04 13:59:37 zestaw xenon zaklepuję
Dziękuję |
archive15 Lacetti 1.6 LPG Zabrze | 2010-03-04 15:41:05
Do Ligancy??? |
barcin v70 Katowice | 2010-03-10 23:40:10
xenon dziś odebrany. Dziękuję Bogdan za umilenie mi oczekiwania Pozdrawiam |
barcin v70 Katowice | 2010-07-15 21:51:24 Przypominam o mojej nieziemskiej i niepowtarzalnej ofercie wyprzedaży za bezcen:
* wszystkiego co powyżej (poza ksenonami) * bagażnika dachowego i dwóch uchwytów rowerowych Bagażnik wygląda tak: KLIK1 i jest wyposażony w zamki (4 szt. - na każdej łapie jeden) A uchwyty są takie: KLIK2 i także mają zamknięcie na kluczyk. Sprawdzają się bardzo dobrze, są stabilne, uchwyt jest pewny i można do nich zapiąć także damkę. Całość przejeździła dwa sezony i byłem z nich bardzo zadowolony. Nie pozbywałbym się ich gdyby nie zmiana samochodu. Szczegóły cenowe na prv albo telefonicznie |