[SPRZEDAM] Lotka/Spojler z sw.pozycyjnymi i stopem

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam jak w twmacie mam do sprzedania Spojler czy jak kto woli lotę do espero/nexii/vectry itp. Bardzo rzadko spotykana ze swiatłem stopu przez całą dlugość oraz swiatla pozycyjne swiecące na koncach lotki. lewa pozycja cos nie swieci wina kabelka bo w stopie swieci. Co do ceny to chciałbym odzyskać to co za nią dałem to jest 300,- wiec kto pierwszy ten lepszy.pozdro
Tel: 519578172 lub GG: 10718561

[ wiadomość edytowana przez: swirek13 dnia 2010-03-21 20:37:24 ]

chętnie bym sobie takie coś zamontował ale nie za taka kasę

Widziałem taki spoiler zamontowany, myślałem że po prostu nie wszystkie diody działają od stopu jak jechał, nie hamował

Panowie czekam na wasze propozycje jakos sie znajdzie rozwiazanie

licytacja??

100zł

100-120 to max co można uzyskać za taki spojler

a i oczywiscie spoiler jest do malowania?? ma jakies homologacje czy cos?

Panowie, sam mam taki spoiler, już drugi zresztą(bo pierwszy miał kontakt z drzewem podczas cofania, potem odleciał na autostradzie przy 200km/h). Drógi kupiłem w Krakowie, w stanie ruinalnym, naszczęćie doprowadziłem go do dobrego stanu, pomalowałem i zamontowałem. to prawdziwy biały kruk-unikat, wart tych 300zł.

Nie wiem jakiej produkcji jest oferowany spojler ale ja miałem takiego austriackiego oryginała w nexii ..w 97r płaciłem za niego ..760zł

Jeśli jest to porównywalna jakość , to powiem ,że zaprezentowane fotki zupełnie nie oddają prawdziwego efektu świecenia tego spojlerka

, aa...syndoktora ma rację , to jest warte swojej ceny !
(no może do małej negocjacji dla dobrego sampoczucia ale jednak tak.

Ja też taki spojler mam (ostatnie zdjęcie w profilu). Ja miałem zamiast postoju podłączone kierunki, ale tez jeden nie łączy. Efekt świetlny w realu jest naprawdę fajny. Poprzedni właściciel (2000 r) za ten spojler dał podobna kasę co Bogdan1.

Swoją drogą niezłe prędkości uzyskujesz na tej kanapie, że potrzebny jest Ci spojler NMSP

Super spoilerek,zajebiaszczo wygląda i świeci.Swego czasu oglądałem taki na żywca.Gdyby nie to,że mam łamacza anten i generalnie przestałem inwestować w estetyke to bym go kupił.Jeśli ma ktoś Was dobrze utrzymaną furmanke to warto zainwestować.Rudzielce z bajerami ,to raczej wołają o litość.

podobnego rodzaju spoiler to ostatnia rzecz w jaka warto zainwestowac

ale to tylko moje zdanie

wiec jak z tym spoilerem?? ile chcesz minimalnie??

kolega pisal ze 300zl. Szkoda ze do mojego juz niestety troche za maly ale warty tych pieniedzy. Pierwszy raz widzialem u synadoktora pod M1 i odrazu na niego chorowalem. na allegro ciezko spotkac podobny. Zwykle stoja za 100zl

Cytat:
2010-03-26 19:35:49, adamesce pisze:
..Zwykle stoja za 100zl..

patrzaj ..jak brak maluśkiej kreseczki potrafi wypaczyć sens zdania

zwykŁe stoją za 100zł

a takie niebanalne zwykLe za 300

Cytat:
2010-03-26 19:35:49, adamesce pisze:
Pierwszy raz widzialem u synadoktora pod M1 i odrazu na niego chorowalem.

Bier go do Omy

żona nie pozwala ale ma on wrecz magiczny wyglad

Cytat:
2010-03-27 11:15:06, adamesce pisze:
żona nie pozwala ale ma on wrecz magiczny wyglad

A od kiedy jej tak słuchasz?

Panowie. jeśli ktoś jest zdecydowany na 100% to jeszcze coś z tej ceny opuszczę tak więc prosiłbym raczej o kontakt tel: bo rzadko jestem na necie i ciężko mi kontrolować wątek. nr tel: 519578172 lub gg:10718561

Cytat:
2010-03-27 12:59:19, krzychu_ch pisze:
A od kiedy jej tak słuchasz?

szczerze do do Omy nie bedzie raczej wygladem pasowal bo Oma ma juz delikatne przetloczenie na tylniej klapie, ale gdybym mial espero to musialbym go miec. Co do ceny to kiedys znalazlem jeden za koszt 200zl ale podobnie jak u synadoktora byla to padlina nie warta tej kasy.