[S] Omega A 2.0 Diamant

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,
sprzedam Omegę 2.0 8V + podtlenek LPG, butla LPG w bagażniku o pojemności 70L.
Auto kupiłem 2 lata temu, używane codziennie niezależenie od tego czy zima czy lato, czy słonce czy deszcz. Rdza bierze spody drzwi ale to chyba normalne, auto nie jest bezkolizyjne, ostatnio miało bliskie spotkanie z sarną i gdyby nie było warto to nie pakował bym w naprawę 1500PLN z własnej kieszeni. Do zrobienia został prawy błotnik bo nie miałem już wiecej kasy.
Na pokładzie jest klima, działa ale nie do końca. Układ jest szczelny (sprawdzałem po kolizji z sarna) ale słabym ogniwem jest sprężarka która strasznie wyje i jest nieszczelna (czynnik ucieka po około 6 tyg od napełnienia). Układ klimy przystosowany do nowego czynnika R134.

Trochę suchych faktów:
Rok produkcji: 1993
Przebieg: 238 tyś km
Skrzynia: automat
Nadwozie: sedan
Kolor: E140 (platynowy metlic czy jakoś tak...)
Wyposażenie:
- 4 elektryczne szyby
- elektryczny szyberdach
- elektrycznie regulowane i podgrzewane lusterka
- centralny zamek + auto-alarm z pilotem
- halogeny przeciwmgielne
- przednie reflektory z halogenami dalekosiężnymi
- komputer pokładowy
- klima
- hak
- podgrzewane spryskiwacze (właściwie sama instalacja bo spryski sie rozsypały po kolizji z sarną)
- alufelgi ATS GM 15''
- 4 stalowe felgi na zimę

Cena: 4 000

Kontakt:
- email: michael_ms@wp.pl
- tel. kom.: 696 641 792
- PW

Niedługo dodam więcej zdjęć ...

Kilka dodatkowych zdjęć

Spryskiwacze naprawione (założone od B).

Letnia promocja:

3 700 PLN

Cena bez radia

Kilka nowych fotek

Fotki przed kolizją z sarną . . .

Nowa jesienna cena !

3 500 PLN

Cena bez radia i stalowych felg.
Cena oczywiście do negocjacji
Przebieg skoczył na 241 tyś km

Coraz bliżej święta! tym samym już dzisiaj za niewielkie pieniądze możesz sprawić wyrafinowany prezent sobie lub swoim bliskim kupując Omegę A ! Ta jedyna w swoim rodzaju Omega zapewne będzie niesamowitym prezentem pod choinkę! Jeżeli lubisz prezenty tak bardzo jak i ja to nie zwlekaj i kup ją już teraz - uwierz mi, taka Omega najlepiej prezentuje się pod choinką! Nie lubisz choinki ? - mam na to rade! Kup sobie Omegę na Mikołaja - to też znakomita okazja aby sprawić sobie auto!
Nie lubisz świąt a Mikołaj Cię nie kręci ? To kup żonie lub dziewczynie prawdziwą Omegę (a nie jakiś tam zegarek) na bal noworoczny. Już teraz możesz zaplanować wspaniałego sylwestra z moim autem za niewielkie pieniądze! Co prawda nie mogę Ci zagwarantować że dojedziecie tym autem na miejsce, ale tylna kanapa jest tak spora, że ten noworoczny "bal" może zamienić się w najlepszą nocą Waszego życia!
Jeżeli czytasz to dalej to znaczy, że jesteś typem pantofla który zawsze ma problem z zakupem żonie / dziewczynie jakiegoś konkretnego prezentu, ale nie martw się - masz mnie i moja Omegę! Dobrze kombinujesz drogi czytelniku - Walentynki już na dniach, a nie ma nic lepszego niż podarować ukochanej osobie wspaniały prezent, którym już dziś może stać się moja Omega!
Nie przekonałem Cię ? Pamiętaj - jest jeszcze dzień kobiet . . .

Masz to niesamowite szczęście że auto chcę sprzedać właśnie Tobie! TAK dobrze słyszysz - właśnie Tobie chce sprzedać to auto za rewelacyjną cenę 3 000 PLN. To jest prawdziwa okazja, takie auto, w tak niskiej cenie.
Przed świętami cena może gwałtownie skoczyć w górę, a to oznacza że nie powinieneś zwlekać z zakupem!

Boże, niech ktoś wreszcie kupi to auto....tego się czytać nie da

Cytat:
2010-10-20 23:17:50, michaelu pisze:
Coraz bliżej święta! tym samym już dzisiaj za niewielkie pieniądze możesz sprawić wyrafinowany prezent sobie lub swoim bliskim kupując Omegę A ! Ta jedyna w swoim rodzaju Omega zapewne będzie niesamowitym prezentem pod choinkę! Jeżeli lubisz prezenty tak bardzo jak i ja to nie zwlekaj i kup ją już teraz - uwierz mi, taka Omega najlepiej prezentuje się pod choinką! Nie lubisz choinki ? - mam na to rade! Kup sobie Omegę na Mikołaja - to też znakomita okazja aby sprawić sobie auto! Nie lubisz świąt a Mikołaj Cię nie kręci ? To kup żonie lub dziewczynie prawdziwą Omegę (a nie jakiś tam zegarek) na bal noworoczny. Już teraz możesz zaplanować wspaniałego sylwestra z moim autem za niewielkie pieniądze! Co prawda nie mogę Ci zagwarantować że dojedziecie tym autem na miejsce, ale tylna kanapa jest tak spora, że ten noworoczny "bal" może zamienić się w najlepszą nocą Waszego życia! Jeżeli czytasz to dalej to znaczy, że jesteś typem pantofla który zawsze ma problem z zakupem żonie / dziewczynie jakiegoś konkretnego prezentu, ale nie martw się - masz mnie i moja Omegę! Dobrze kombinujesz drogi czytelniku - Walentynki już na dniach, a nie ma nic lepszego niż podarować ukochanej osobie wspaniały prezent, którym już dziś może stać się moja Omega! Nie przekonałem Cię ? Pamiętaj - jest jeszcze dzień kobiet . . . Masz to niesamowite szczęście że auto chcę sprzedać właśnie Tobie! TAK dobrze słyszysz - właśnie Tobie chce sprzedać to auto za rewelacyjną cenę 3 000 PLN. To jest prawdziwa okazja, takie auto, w tak niskiej cenie. Przed świętami cena może gwałtownie skoczyć w górę, a to oznacza że nie powinieneś zwlekać z zakupem!

Żałosne.........

eee, a ja mysle, że kolega albo pracował w dużej sieci sprzedaży i ma mózg po standardowej pseudotreningowej przepierce, albo po prostu nową cenę za auto chciał okrasić szczyptą czarnego humoru bazującego na marketingu telezakupów mango

Cytat:
2010-10-21 09:40:31, 7gsi pisze:
nową cenę za auto chciał okrasić szczyptą czarnego humoru bazującego na marketingu telezakupów mango

Oł je - Bejbe !
A jak by tego wszystkiego było mało to dzisiaj mam kaca i to bynajmniej nie moralnego . . .
Idąc za ciosem tele-zakupów to:

NOWA CENA 2 999,99 PLN