Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Micaj TOYOTA DRIVER Carina E 1.8 GL LB Starogard Gdański | 2003-09-05 12:03:10 Ktoś mi powie?
Leżą w piwnicy jedna na drugiej ale to chyba nie najlepiej. Lepiej je przechowywać na felgach czy zdjąć. Jedna na drugiej czy osobno. Leżące czy stojące. Przekładać je jakoś. No, w ogóle napiszcie co i jak Mam piwnicę a u dziadków Zosi jest garaż (blaszak). Bardzo grzecznie proszę o opis |
Marcel CVC08 iVTurbo www.STREETSHADOWS.PL | 2003-09-05 12:06:30 a swistak siedzi i zawija w sreberka .... zawin je w worek chociaz i na felgach chyba lepiej i na brzuchu albo na plecach postaw nie na boku |
Deeno TOYOTA DRIVER Toyota Carina E XLi Łódź | 2003-09-05 12:31:04 Jak z felgami to na lezaco.
Jak bez felg to na stojaco i trzeba przekrecac co miesiac albo dwa. |
Micaj TOYOTA DRIVER Carina E 1.8 GL LB Starogard Gdański | 2003-09-07 22:34:48 OK, dzięki serdeczne. Wrzucę je na fele a fele powieszę i tyle.
Jeszcze raz dziękuję za wszystkie rady. |
talton Chelm | 2022-01-28 08:12:39 Czy ktoś moze przechowuje opony w takich oto workach na opony?
https://motopodprad.pl/worki-na-opony-prosty-sposob-na-pakowanie-opon/ Optymalnie byłoby powiesić opony sezonowe na scianie, jednak nie mam takiej możliwości w swoim garażu. Nie chcę ich po prostu kłaść jedna na drugą i zastanawiam się czy nie byłoby lepiej po prostu kupić sobie takie worki. I pakować każdą oponę oddzielnie w worek. Jakieś doświadczenia? |