Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Kula69 Klubowy Weteran BMW 530d Warszawa Ursynów | 2010-05-11 22:08:27 Jak w temacie, podaje linka na alledrogo
dla Klubowiczów cena kup teraz podlega negocjacji powiedzmy 10% lub przesyłka gratis |
Nortonn Pszczółka / BYŁO Esp ... Łódź | 2010-05-11 22:26:21 Jak wygląda sytuacja z kartą pamięci?
Chodzi mi tu o aspekt techniczny - czy jest widziana non stop czy różnie z tym bywa? Piszesz, że był już w serwisie to być może wymienili już pokrywę baterii (przed 'liftem' powodowała zwarcie co skutkowało zanik w dostępie do karty). |
Kula69 Klubowy Weteran BMW 530d Warszawa Ursynów | 2010-05-14 17:39:52
o stary to mnie zagiołeś generalnie niemiałem problemów z kartą raz czy dwa moze straciłem straciłem dzwonki a tak to spoko, serwis był bo siostrzenica była na etapie "co do rączki to do buzi'' i tak naprawiła mi głośnik 2 raz niemogłem sie połączyć przez bluetooth ze znajomym ale jak się okazało po naprawie tez nie mogłem bo to on miał problema a mi wymienili płytę, czasem zrywał mi połaczenie ale jak ustawiłem gsm na domyślny to problemy ustały, klapka od baterii jest ta sama od początku |