Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
slayter Member Klubu Espero Espero TOTAL SERIA Warszawa | 2010-05-12 08:28:13 Bagażnik sprowadzony z Holandii. Mieszczą się na nim 2 rowery dowolnego typu. Nie trzeba żadnych adapterów czy innych tego typu rzeczy. Rowery nie są przypinane za ramę tylko stoją na platformie. Listwa z pełnym oświetleniem i miejscem na tablicę rejestracyjną. Bagażnik jest stalowy więc waży więcej niż nowe, aluminiowe bagażniki. Jeżeli ktoś go chce założyć do espero, to nawet po założeniu rowerów, w każdej chwili można otworzyć bagażnik. Cena w klubie: 150 PLN'ów. Preferowany odbiór osobisty. Mogę go też wysłać, wtedy dochodzą koszty pewno ok. 40 PLN.
Zdjęcia: raz dwa podobny do mojego ciekawy transport Ostatnie dwa zdjęcia są z jakiejś holenderskiej strony. Nie mam zdjęcia na moim samochodzie. Był wątek w którym Bogdan wrzucił zdjęcie złożonego bagażnika bez rowerów na haku (z Borek). Kontakty do mnie znajdują się w profilu. Decyduje kolejność zgłoszeń |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2010-05-12 09:33:23 |
slayter Member Klubu Espero Espero TOTAL SERIA Warszawa | 2010-05-12 10:37:05 Jawohl.
Zapomniałem napisać, że rynny na rower mają zmienianą długość i można zmniejszyć bądź zwiększyć odległość między nimi, zgodnie z rozstawem kół w rowerze. |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2010-05-14 21:55:46 Klepię, reszta na priv... |