[S] Rurka emulsyjna F74 Fiat 126p gaznik sport kjs

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam ,mam do sprzedania rurki emulsyjne F74 do gaznika 126p. Rurka fachowa poprawiajaca ponoć rewelacyjnie "dół" silnika.
cena to 20zł+wysyłka za sztuke

up. co jest Panowie? ponoć niezwykle poszukiwana rurka.

Hehe oj Prezes daj po dyszce to nie będzie większego problemu Ja mam ją u siebie też ale jak zmieniam na F8 to nie czuję różnicy ... Jakiś dziwny ten mój motor Pzdr

Tak Kondzio chętnie bym dał po 10 ,ale wtedy musiałbym dopłacac do tegoż "interesu" . Znalazłem rurki ale musiałem zamówić min. 5szt i reszte chce sprzedać. Z F8 nie czujesz różnicy? Prawidłowo trzeba w niej zalutować dwa otworki na samym dole,pozdrawiam.

RURKI NADAL AKTUALNE!!

101 z zalutowanymi otworkami po przeciwległej stronie to F8... w F8 raczej nic się nie lutuje chyba że o czymś nie wiem

No właśnie ponoć F8 zalutowane ,motor kreci górę bez ograniczeń,a F74 bierze dół i środek a góra kiepska, i to by się zgadzało ,doświadczenie po WRT

Rurki F74 nadal aktualne.

Cytat:
2010-05-15 12:04:51, RALLYKOT pisze:
Tak Kondzio chętnie bym dał po 10 ,ale wtedy musiałbym dopłacac do tegoż "interesu" . Znalazłem rurki ale musiałem zamówić min. 5szt i reszte chce sprzedać.

A gdzie taką okazję złapałeś ? Chciałbym wiedzieć które sklepy omijać.

http://www.zum.lodz.pl
Tu można kupić te rurki za jakieś grosze

adj1985 zgadza sie tylko spróbuj od nich kupic!!! Myślisz że nie próbowałem!!!!!! Nie wiem o co tam chodzi.

rurki aktualne!!!!

Cytat:
2010-05-17 19:57:06, RALLYKOT pisze:
adj1985 zgadza sie tylko spróbuj od nich kupic!!! Myślisz że nie próbowałem!!!!!! Nie wiem o co tam chodzi.

Ja nie miałem z tym żadnego problemu, kiedyś zanabyłęm bodaj 5szt. u nich.
Wala mi się to gdzieś jeszcze, ale nie na sprzedaż

EOT

Nadal aktualne!!!!! rółki!!!!!!

Cytat:
2010-05-17 08:59:28, adj1985 pisze:
http://www.zum.lodz.pl Tu można kupić te rurki za jakieś grosze

Od paru lat nie mają już ani gaźników ani części do nich. Teraz zajmują się kompresorami i osprzętem. Strona nie była aktualizowana praktycznie od 2001 roku...

KUP TERAZ
Produkt: Rurka emulsyjna F74-tuning gaźnika (Fiat 126p)
Producent:
Kategoria: Fiat 126p - części
Cena brutto: 45,00 zł

Opis: Rurka emulsyjna F74 Zastosowanie: Fiat 126p Rurka jest NOWA, fabryczna.

No chyba że chcecie z tej stronki www.eter-mot.com. a powyżej opis jednej z wielu pozycji.

rurki aktualne!!!!!!

UP