Przednie lampy czarne

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pytanie do Was jak zrobić efekt takich lamp, czy jest to np. tak jak w lanosie, że maluje się ramkę na czarno i tyle czy jak? Tak samo jak zrobić kierunki? Bardzo podobają mi się takie lampy i muszę koniecznie sobie takie coś zrobić!! PIERWSZE , oraz DRUGIE Mam nadzieję, że kloega Kolber nie obrazi się że wstawiłem jego zdjęcia.

Jeżeli ktoś wie, ma jakieś zdjęcia prosze o info

[ wiadomość edytowana przez: lukasz88 dnia 2010-05-20 15:00:43 ]

Ładnie to tak zakładać temat nie robiąc wykopków archeologicznych? Temat był już poruszany co prawda pod innym tytułem bo chodziło o folię przyciemniającą lampy, ale ja znalazłem bez problemu

Cytat:
2009-10-14 12:10:05, Nortonn pisze:
No tak Chodziło mi bardziej o uzyskanie efektu przyciemnienia jak miał u siebie Kolber. Tyle, że ten kolega malował wkłady wewnątrz reflektora.

Cytat:
2010-05-20 14:59:38, lukasz88 pisze:
Jeżeli ktoś wie, ma jakieś zdjęcia prosze o info [ wiadomość edytowana przez: lukasz88 dnia 2010-05-20 15:00:43 ]

Trzeba lampę rozkleić, wyciągnąć ramkę ,pomalować i skleić z powrotem tak by nie dochodziła wilgoć i to wsio.

Takie same lampki ma Darek. Pol nocy je rozklejałem Przy Kolberowych tez chyba cos kombinowałem.. nie pamietam.

[ wiadomość edytowana przez: Czarek_Rej dnia 2010-05-20 21:34:40 ]

Piekne auto! Gratuluje właścicielowi i chcialbym zapytać od jakiego dawcy są fotele...?