[N7A]Elektryka i powietrze, gdzie co i jak??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Jako, ze mam luzem instalcje od RSa tak teraz musze dopytac. Interesuje mnie ta kostka na 12 pinów co idzie do skrzynki czy tam do kabiny seryjnie. Co w niej sie znajduje, kolorami.Czy tam jest cisnienie oleju, temperatura obrotomierz i to co mi potrzebne do jazdy??Jak swapowalem RDA ta kostka miala 8 pinów.Czy czujnik polozenia walu jest w tej kostce, czy od wiaski koputera gdzies wychodzi, bo sie nie przygladalem.

Teraz jesli chodzi o powietrze to mam trzy foty, na kazdej z nich inny gadzet

Z czym i gdzie to polączyc

Podziekowac, jaka kolwiek info cos mi tam zawsze podpowie

[ wiadomość edytowana przez: ZieleTDH dnia 2010-05-23 15:19:38 ]

Druga fotka to MAPsensor i idzie na nadkole od pasażera, wtyczkę ma charakterystyczną i jednyną w swoim rodzaju

Reszty nie kojarzę

Zdjęcie pierwsze: zaworek umieszczony przy edisie-- do sterowania napowietrzaniem spalin
Trzecia fotka z tego co kojarzę to zaworek od pochłaniacza par paliwa, znajduje się przy filtrze węglowym.
Wtyczka 12 pinowa ma zasilanie kompa, sondy, temp, i mam gdzieś rozpiskę ale nie mogę znaleźć

tylko gdzie te wezyki powtykac, bo nawet nie wiem czy je mam. W RDA mialem ich troche plastikowych a tu nic. Ja to przekladam do gromiastego, moze mi brakuje jakiejs puszki w co powinny isc te wezyki??

Odbierz priv...