Wspomaganie itd...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dobry!
Pytan kilka mam
Jako,ze trza zaczac robic ten moj wynalazek pojawily sie pewne watpliwosci

1.Czy byly Espero bez wspomagania???
Wiem, ze moj woz mial kolizyje przodem(poskladany jest znosnie wiec sie nie przejmuje) jeno zastanawia mnie czy czasem ktos nie "zapomnial" mu pompy wspomagania zalozyc z powrotem
Po prostu nie ma jej tam gdzie byc powinna, a mnie juz uj strzela przy parkowaniu...............
Jesli byly takie wersje to co trza kupic,zeby to wspomaganie zaistnialo w tym samochodzie???
2.Dam rade wymienic sam amory i sprezyny z tylu bez kanalu??? (sa jakies niespodzianki przy tym pt. klucze imbus itp???)
3.Da sie wymienic sam silniczek lampy czy lepiej kupic cala od razu??? I tak przyokazyjnie-tylko moj nie swieci swiatlami mijania w nocy?-jezdzi sie nim jak na postojowkach
4.Oplaca sie wymieniac tarcze razem z klackami skoro maja prog mniej wiecej 1-1,5mm na strone???
5.Montowal ktos czujniki parkowania??? Mozecie cos polecic albo odradzic? (Żonka niedlugo zrobi prawko i zaczynam profilaktyke )
6.Da sie zalozyc klime w wersji bez niej???(Nie pytam o oplacalnosc,bo ta raczej nie istnieje w tym momencie )

No to tak mniej wiecej
Reszte zaczynam bez gnebienia Was

ad.1. TAK

ad.2. TAK

ad.3. TAK

ad.4. TAK -zawsze się "opłaca" zmienić kpl. /pytanie czy to ma sens "techniczny"?-należy zmierzyć grubość tarczy -min.grubość 21mm - jeśli jest optymalna , zeszlifować tylko ranty i zamontować new klocki/

ad.5. TAK - kup:

GOLDEN EYE (dobra relacja cena/jakość, przyzwoite parametry , stosunkowo wysoka niezawodność, b.dobrze sprawdzone "klubowo")

ad.6. TAK

no jiii ...zapraszam serdecznie do WYSZUKIWARKI!

[ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2010-05-30 14:24:40 ]

Cytat:
2010-05-30 14:21:50, bogdan1 pisze:
ad.1. TAK ad.2. TAK ad.3. TAK ad.4. TAK -zawsze się "opłaca" zmienić kpl. /pytanie czy to ma sens "techniczny"?-należy zmierzyć grubość tarczy -min.grubość 21mm - jeśli jest optymalna , zeszlifować tylko ranty i zamontować new klocki/ ad.5. TAK - kup: GOLDEN EYE (dobra relacja cena/jakość, przyzwoite parametry , stosunkowo wysoka niezawodność, b.dobrze sprawdzone "klubowo") ad.6. TAK no jiii ...zapraszam serdecznie do WYSZUKIWARKI! [ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2010-05-30 14:24:40 ]

rzeczywiście wszystko się da zrobić tylko cena - teraz pytanie czy warto?
Bez tych rzeczy można żyć ale tych rzeczy polecam klime i wspomaganie i rzeczy wpływające a bezpieczeństwo o zawsze warto wymienić nawet na zapas