Żułta kontrolka problem

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam problem, jakiś czas temu zapaliła mi się taka żułta kontrolka w prawej tarczy pod lewa wskazufką. Po jakimś czasie samochód zaczął się ksztusić asz w końcu stanoł. Nie wiecie co sie mogło stać? Co zrobić żeby sie przestała świecić tak mocno bo razi w oczy. Da sie to jakoś tanio naprawić? Pomuszcie!

-----------------
czasem tu zaglądam

Cytat:
2010-06-27 20:48:23, Adam4302 pisze:
Mam problem, jakiś czas temu zapaliła mi się taka żułta kontrolka w prawej tarczy pod lewa wskazufką. Po jakimś czasie samochód zaczął się ksztusić asz w końcu stanoł. Nie wiecie co sie mogło stać? Co zrobić żeby sie przestała świecić tak mocno bo razi w oczy. Da sie to jakoś tanio naprawić? Pomuszcie!

A sisuałeś do wlewu? bo jeśli tak to nie życzę temu bolidowi dobrej przyszłości No chyba że dzień wcześniej wypiłeś ze 2 litry wódki to może nic mu nie będzie ;p

Adam nie przeginaj bo się narazisz Killerowi B1 i pójdziesz na odstrzał

A tak poza tym to ta kontrolka miała symbol dystrybutora czy silniczka

Zanim znajdziemy rozwiązanie tej zagadki to ja proponuję wykręcić żarówkę żeby Cię tak bardzo nie raziła po oczach
Ale gdybyś nie wiedział jak to zrobić to ja proponuję wizytę w pobliskiej aptece i plasterkiem na skaleczenia zakleić tę rażącą lampkę

a ja ciągle nie wiem gdzie jest mój dowód

Cytat:
2010-06-27 21:22:04, bogdan1 pisze:
a ja ciągle nie wiem gdzie jest mój dowód

Ty się nie podpinaj. Ty załóż nowy wątek

Cytat:
2010-06-27 20:48:23, Adam4302 pisze:

Kolego Adam4302
w/g profilu jesteś posiadaczem Daczii Logan a to jest forum DU Espero wiec nie bardzo Ci możemy pomóc , poztaraj sobie zorganizować lawete i odstawić auto do ASO
Pozdrawiam

Ja bym proponował odpiąć akumulator. Rozwiążesz raz na zawsze ewentualne problemy świecenia innych kontrolek.

Jak dziecko, tylko ogolić jajka i do przedszkola zaprowadzić

Ja pierdziu . To od upału was wszystkich tak posrało .

Wylogowuję się bo jeszcze mnie czy czymś zarazicie

za późno

Rze co? Zulta lampka ? Sprawdz krokowiec , to napewno to , albo nie to ...

BYŁO!! FYSZUKIFARKA!!!

Pozdr.

Żułta lampka powiadasz? To moja. Właśnie nie dawno mi się zapodziała. A tak na poważnie jeśli problem dotyczy logana to albo jeździsz na przeciwmgielnych, albo zgubiłeś płyn od wspomagania

Cytat:
2010-06-27 23:05:48, robert_or3 pisze:
...albo zgubiłeś płyn od wspomagania...

płyn od wspomagania przeciwmgielnych oczywiście ?

Cytat:
2010-06-27 23:33:50, bogdan1 pisze:
płyn od wspomagania przeciwmgielnych oczywiście ?

Przycisk włączania przeciwmgielnych jest wspomagany. Ale tylko w roczniku 2003 w wersji wyposażenia CDiXY

Pozdr.

co do autora, to popraw pisoenie.

Co do problemu, u mnie jest to samo nie wiem czemu, ale gdy podłacze czujnik ciagle się kontrolka świeci. Aby ją zgasić to przy wlewie jest taki czarny okrągły czujnik. Z góry wychodzą kable i kostka z 2 przewodami, rozłącz ją i po problemie.

Cytat:
2010-06-29 13:33:57, VEndriuV pisze:
co do autora, to popraw pisoenie. Co do problemu, u mnie jest to samo nie wiem czemu, ale gdy podłacze czujnik ciagle się kontrolka świeci. Aby ją zgasić to przy wlewie jest taki czarny okrągły czujnik. Z góry wychodzą kable i kostka z 2 przewodami, rozłącz ją i po problemie.

Pozdr.

Albo napisał to kolega VEndriuV specjalnie albo wziął problem na poważnie.

Ale że Dudka na mundial nie wzieli...

Niepotrzebny siem już czuję...

Cytat:
2010-06-29 20:08:57, piotr_ek pisze:

Może tracisz forme...

Pozdr.

Cytat:
2010-06-29 20:08:57, piotr_ek pisze:

Ganiaj na emeryturę.