Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-09-08 15:58:47 Czesc Wszystkim,
Jak w tytule. O ile wiem, znaczna czesc Klubowiczow i Sympatykow pochodzi z terenow bliskich do Gor Swietokrzyskich. W dniach 4-5 pazdziernika organizowana jest impreza pod haslem "Sprzatanie Gor Swietokrzyskich". Samo slowo "sprzatanie" ma wymiar jedynie symboliczny i zmierza do popularyzacji turystyki samochodowej na terenie Gor Swietokrzyskich oraz na pozyskaniu przychylnosci wladz lokalnych i nadlesnictwa do tego typu imprez. W ramach organizowanej imprezy przewidziane zostaly zarowno trasy krajobrazowe przeznaczone dla cywilnego auta osobowego jak rowniez szlaki dla aut terenowych. Sama impreza w moim odczuciu ma charakter bardziej integracyjny dla ludzi, ktorzy lubia uciec z "miasta" na weekend i "otrzec sie" o przyrode. Dalsze szczegoly na stronie http://www.4x4.supir.pl/4x4/. Oczywiscie ja jade Niva, a wiem, ze dwie-trzy Nivy od Nas tez beda. Ale zachecam rowniez innych Klubowiczow "osobowych" do zauczestniczenia. ![]() Pozdrawiam, Przemek |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-09-21 17:34:36 Tu, tu patrzec, Cebulowe Jaski !
Co bedzie sie dzialo dobrego na tej imprezie => z ostatniej chwili: => http://www.4x4.supir.pl/ "Nasza impreza spotkała się z dużym zainteresowaniem dealerów specjalizujących się w sprzedaży samochodów terenowych na polskim rynku. Swą obecność zadeklarowali dystrybutorzy marek: Hyundai, Toyota, Mitsubishi, Nissan, Mercedes Benz i Jeep. Impreza zwróciła również uwagę mediów. Odbyła się w Kielcach konferencja prasowa, na której oprócz przedstawienia samej imprezy rozmawialiśmy o promocji turystycznej regionu związanej z rozwojem ruchu "off road". Dotarła do nas również informacja o planowanej wizycie ekipy TVP3 i dziennikarzy z ośrodka krakowskiego. Prawdopodobnie imprezę uświetni swym udziałem znany kierowca rajdowy. Nazwisko opublikujemy po ostatecznym zakończeniu rozmów. " PS. I to nie do Chio, bo On wie, o co biega i chodzi ... ![]() |
![]() boreg Klubowicz NOK VW T-23 warszawa | 2003-09-21 18:16:45 Uff, szkuje sie medialny nalot ![]() ![]() |
![]() Mateusznia ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-09-22 13:06:45 My już też na jakieś 80% się zdecydowaliśmy. Chcemy zabrać ze sobą naszą 9-letnią córkę i zastanawiamy się, czy to dobry pomysł (zabierać dziecko). Mamy też problem z opieką dla kota... Tak więc myślimy jeszcze... |
![]() Mateusznia ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-09-22 13:07:36 Pawełq -> super byłoby, jeślibyś też pojechał!!! ![]() |
![]() Mateusznia ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-09-23 14:30:31 No. Zapisałem się wraz z rodzinką ![]() Będzie to duże przeżycie -> daleka podróż z dzieckiem w Niwie a.d 1988, co do której głowy nie dam, że nie "rozkraczy" się w trasie... ![]() ![]() ![]() Kto jeszcze jedzie? Kto z Wawy (tylko Przemek67, czy ktoś jeszcze)? |
![]() Mateusznia ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-09-23 14:33:35
Pawełq -> pytałem się tel. kol. Wojtka Bednarczyka (tel. 0-603 074507), organizatora imprezy. Powiedział, ze jeśli będzie kilka osobówek, to moga nawet zorganizować osobną wycieczkę z przewodnikiem PTTK po okolicach. Są otwarci -> porozmawiaj z nim ![]() Ekstra, że będziecie ![]() |
![]() Mateusznia ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-09-23 17:51:54
Szkoda... ![]() |
![]() Mateusznia ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-09-29 13:06:02 Boreg, Jacek, Kacper -> to jak? Jedziecie?
No -> te Góry Świętokrzyskie to podobno takie zabrudzone, że małą ekipą może byc je trudno wysprzątać... Ja biorę taki odkurzacz na baterie, a jak się skończą, to miotłę i szufelkę, ale to i tak mało... Potrzebni są dodatkowi helperzy i cleanerzy ze Stolycy, coby pokazać światu Prawdziwe Oblicze Warszawki ![]() ![]() Nooo... Ahhha -> przecież nieterenowce też tam znajdą coś dla siebie. Może Górale by odwiedzili góry ![]() ![]() ![]() |
![]() Mateusznia ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-10-01 17:05:53 No. Dziękuję chłopaki za odzew! ![]() A teraz PROMOCJA: Wew związku z tym, że moja szanowna małżonka oraz równie szanowna córka muszą zostać w stolycy na sobotę, to: Mogę zabrać ze sobą 1 (ew. 2, ale będzie niewygodnie, więc wolę 1... ![]() ![]() Jeśliby się Ktoś chciał zabrać, to zapraszam ![]() Aaa -> i dobrze, zeby ten Ktoś był z Wawy (czy innego Łowicza ![]() ![]() Wiem, że trochę późno, ale nam też się plany dopiero teraz się wykrystalizowały... Reasumując -> mogę zafundować 1 osobie wyjazd na tą imprezę 4x4 :: . Aha -> promocja dotyczy członków LadaKlub Polska (obcych nie biorę, bo się boję i chrapię w nocy i się wstydzę ![]() [ wiadomość edytowana przez: Mariusznia dnia 2003-10-01 17:11:46 ] |
![]() kacper97 (M) Klubowicz NOK Suzuki Vitara Warszawa | 2003-10-01 19:25:33 Miłej jazdy i błota po dach ![]() ![]() |
![]() kacper97 (M) Klubowicz NOK Suzuki Vitara Warszawa | 2003-10-03 16:16:45 Jeszcze jedno ... bardzo proszę o relacje z wyjazdu ![]() ![]() ![]() Bawcie się dobrze ![]() |
![]() Damian21214 Klubowicz NOK Pontiac Fiero '88 Katowice | 2003-10-03 19:34:06
Witam, relacje fotograficzna bedziesz mial w niedziele wieczorkiem ![]() Jade z drzeniem serca czy wroce z napedem 4x4 czy tylko na dwa kolka. Objawy wskazywaly na 100% wyklepany przegub zewnetrzny po prawej stronie... Wymienilem dzisiaj ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Damian |
![]() kacper97 (M) Klubowicz NOK Suzuki Vitara Warszawa | 2003-10-06 07:35:30 Dziś oczekuje opisu ![]() ![]() ![]() |
![]() Mateusznia ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-10-06 09:54:11 Ja byłem de facto tylko w sobotę; w niedzielę musiałem wyjechać z samego rana do Wawy. Ale posprzątać te góry trochę miś sie udało ![]() Ogólnie -> dość fajnie toto zorganizowali, region ciekawy, sympatyczni ludzie (choć za bardzo nawet nie miałem okazji się z nimi poqmać, bo mieszkałem dość daleko w gospodarstwie agroturystycznym z taką parą japońsko-polską -> bardzo ciekawi ludzie, przegadaliśmy w chałupce dużo czasu, mają wydawnictwo Mangi). Trochę było mi przykro, jak zostałem potraktowany przez dealera Toyoty (przyjechali w kilka samochodów na pokaz), który z politowaniem - ich szef/właściciel firmy chyba - spojrzał na moją Ładę i nie za bardzo mu się nawet chciało opowiadać o tych LandCruzerach i innych Ravach, bo - pewnie tak sobie pomyślał - i po co strzępić język, kiedy gość i tak nie kupi... ![]() ![]() |
![]() boreg Klubowicz NOK VW T-23 warszawa | 2003-10-06 10:14:34
... i bedzie klepac. To urok poszerzonych kolek. Sprawdz wymieniony przegub. Jezeli to ruski, to pewnie blokuje sie przy maksymalnym skrecie. (Moj zablokowal sie po 60km, po 600 wymienilem na wloski ![]() ![]() Pozdrawiam |