Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
lucas48 Klubowy Weteran BMW 530i Warszawa Ursynów | 2010-07-13 21:58:44 Problem może leżeć w zamku (jest tego trochę np na Allegro, chodzi o tą część -> klik).
Od wewnętrznej strony jest tam mechanizm, w którym schodzą się prawie wszystkie cięgna i najczęściej właśnie tutaj coś nawala. Operacja wymiany prosta i element niedrogi. ----------------- ..:: Tylny napęd jest jak seks... Po co na ręcznym? Jak można dać w pizd*** ::.. |
lucas48 Klubowy Weteran BMW 530i Warszawa Ursynów | 2010-07-14 08:52:04 Nie ma co gdybać, rozbierzesz zobaczysz, może sprawa jest prosta - pogięte cięgna (wątpię). Jeśli usterka jest w zamku, regeneracja może być trudna, najlepiej jakbyś położył obok nowy mechanizm i porównał co jest nie tak (ale wtedy to już lepiej założyć nowy ). ----------------- ..:: Tylny napęd jest jak seks... Po co na ręcznym? Jak można dać w pizd*** ::.. |
robertkaluza Klubowy Weteran Daewoo Espero 1.8 LP ... Tychy | 2010-07-14 12:09:24 W moim tak miałem w drzwiach kierowcy. wszystkie otwierał oprócz nich, za cypelek musiałem ciągnąć kombinerkami, bo tak ciężko chodził, że ręką też się nie dało otworzyć. Winna była sprężynka w mechanizmie zamka.
Pozdr |
robert_or3 Member Klubu Espero Citroen C5 FL Łękawica | 2010-07-14 16:21:18 Poszukaj na forum. Było już kilka razy o wolno działających szybach. Trzeba przekaźniki pozakładać. |
Ikarus260 Klubowy Weteran Opel Astra Warszawa - Gocław , Żoliborz | 2010-07-14 17:48:39
Jaka sprężynka ??? Mam to samo... |