Legendarny Honker wraca do produkcji - galeria i opinie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nowy Honker i Pasagon wracają po liftingu (GALERIA)

Dziś zaprezentowano nowe wersje starego Honkera i dostawczego Lublina, który będzie nazywał się Pasagon. Mnie osobiście interesuje Honker, chciałbym kupić auto terenowe i zastanawiam się, jaka będzie jakość tego samochodu. 75 tys zł to chyba rozsądna cena, jeśli Honker nie będzie zawodny. Jestem ciekaw Waszych opinii co do wyglądu (chyba że jest na forum ktoś, kto może powiedzieć coś więcej na temat tego auta )

Honker ładny, natomiast ten dostawczy pasagon... hmm... nie wypał ten przód mogli połączyć te lampy...

Kurdę honker to będzie coś, jak będzie miał blokady obydwu mostów to teren należy do Ciebie A dokup simexy i wyciągarkę a objedziesz wszystkie samurai'e i patrole.

Pasagon z boku wygląda jak dostawczak z pierwszej połowy lat osiemdziesiątych.
ale i tak dobrze że chociaż wskrzesili polskie samochody,mam nadzieję że gdy troszkę zarobią na honkerze i pasagonie,wprowadzą w życie jakąś nową konstrukcję.

[ wiadomość edytowana przez: michal939 dnia 2010-09-17 14:02:07 ]

Honker ok, ale Pasagon to totalna lipa. Oprócz przodu to właściwie niczym się nie różni od poprzednich wersji Lublina poczynając od jedynki. Śmiało mogli go nazwać Lublin IV.