Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Cobra_JM HF MEMBER Hyundai Accent Chorzów | 2010-10-16 23:35:18 Jak kontrolki wszystkie sie pokazaly to chyba problem z kompem. Ja bym zbadal jeszcze przeplywomierz i czujnik polozenia 1 cylindra. Zacznij jednak od sprawdzenia wszystkich zlaczek w komorze silnika - czesto sa zasniedziale. |
Cobra_JM HF MEMBER Hyundai Accent Chorzów | 2010-10-20 08:01:17 lampka rezerwy - rozkrec zegar i ja zdemontuj . Pamietaj !!! jezeli instalacja gazowa nie wylacza ci pompy to ona caly czas chodzi i musi byc chlodzona. Chlodzi ja wlasnie benzyna. Jezeli jest jej za malo to pompa ci sie spali. Byly takie przypadki na forum a jezeli nie ma obiegu to moze tez przejsc membrana bo chce cisnac a nie ma gdzie. |
Cobra_JM HF MEMBER Hyundai Accent Chorzów | 2010-10-21 14:56:03 Nie wiem. Moze czujnik temperatury , przeplywomierz ???? |
piotrkulig hyudai pony i accent lodz | 2010-12-02 21:17:13 pompa paliwa pracuje ciągle czy samochód jest na benzynie , czy na gazie . Jeśli masz mniej niż 1,4 baku paliwa to automatycznie zacierasz pompę paliwa. Układ paliwowy w tym silniku nie posiada regulatora paliwa na listwie co powoduje szybsze wykańczanie pompy paliwa . Wymień pompę paliwa może być najtańsza, problem powinien sam zniknąć . Wcześniej zrób diagnostykę komputerową czy wszystko gra bo zdjęcie klemy nie kasuje błędów w tym modelu |