Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
purol Poznań | 2011-03-23 11:27:14 Nic nie dzieje się od razu ![]() |
Walek69 Wawa | 2012-08-17 13:06:41 potrzebny monitoring do 7 aut, czy oplaca sie taki kupowac jesli tak to gdzie najlepiej? |
BrokerGPS Łódź | 2012-10-09 18:49:57 Zalety dla firm:
Optymalizacja kosztów użytkownania pojazdów oraz zmniejszenie zużycia paliwa. Ułatwienie rozliczenia pracowników z realizowanych zadań oraz efektywnego czasu pracy. Skierowanie na miejsce zlecenia najbliżej znajdującego się pojazdu. Kontrola nad posiadaną w Firmie flotą pojazdów. Monitorowanie czasu pracy kierowców oraz liczby i długości postojów. Kompletna historia tras i prędkości samochodów. Kontrola wykorzystania pojazdów do celów prywatnych. Kontrola i optymalizacja tras pojazdów. Kontrola terminowości dostaw oraz wiele innych. Chyba nie trzeba więcej aby zauważyć korzyści płynące z zamontowania takiego sytemu. Zapraszam również do zapoznania się z naszymi ofertami : ....ciach /reklam nam tu nie potrzeba/ [ wiadomość edytowana przez: Biały dnia 2012-11-20 14:51:56 ] |
lojeej Warsaw | 2012-10-10 22:12:57 do BrokerGPS
dane są live przekazywane do głównego "komputera" i nie ma znaczenia czy w którym kraju jesteśmy? Monitoring cała Europa tam gdzie zasięg GPS ? |
greyson Wrocław | 2013-07-18 16:32:58 Przede wszystkim zaletą jest bezpieczeństwo. Możemy szybko skontrolować sytuacje, skontaktować się z kierowcą i spytać co się stało i czy nie jest potrzebna jakaś pomoc.
Trwałe wzrosty efektywności grupy przedstawicieli firmy. Dla firmy jest to ogromny plus jeśli chodzi o pracowników - wiemy kogo zatrudniać, kogo nie, komu należy się awans... Zalet można wymieniać pewnie do białego rana. Są także minusy, ale skoro skupiamy się tylko na tych pozytywach to milczę. ![]() Jakie monitoringi gps możecie polecić? Znajomi polecają mi www.finder.pl Ktoś zna, słyszał, korzystał? |
merival Warszawa | 2014-04-11 15:25:03 Moi znajomi korzystają z Findea i Satis Gps. Po rozmowie z nimi wnioskuję, że kolega korzystający z Satisa jest bardziej zadowolony. Ponoć jest dokładniejszy i bezawaryjny.
Pozdrawiam ![]() |
OveoBagazniki warszawa | 2014-05-23 17:13:45 Chyba generalnie rzecz biorąc główna zaletą takiego monitoringu GPS jest po prostu bezpieczeństwo i to ma na celu jego poprawę. Sam korzystałem raz w życiu i musze przyznać,że pdoobało mi się to,zawsze wiedziałem gdzie aktualnie znajduje sie mój samochód. |
![]() Krucek Szczecin | 2014-06-02 14:06:00 Zalet jest mnóstwo i napewno warto, tego systemy powwstały aby ułatwiać życie i ten z pewnością Ci je ułatwi. |
Madamo Słupsk | 2014-09-11 08:44:20 Pełniejsza kontrolna nad wydatkami na paliwo, organiczone mżliwości oszustwa na paliwie. Od strony logistycznej to doskonałe rozwiązanie. |
magdakos Łódź | 2015-01-05 11:49:13 Przede wszystkim zwiększa bezpieczeństwo |
![]() Karnyjony Warszawa | 2015-02-16 15:29:21
I owszem. A poza tym Gps to zabawka za 200 zeta i daje nam też pewne zabezpieczenie. Choćby przed zniknięciem w ciemnej otchłani kosmosu ![]() A bezpieczeństwo zapewniają systemy przeciw kradzieżowe na bazie GPS-u. |
Eperfekt_pl Warszawa | 2015-02-18 11:35:42 Z całą pewnością może zapobiec to kradzieży samochodu a będzie także pewność co do tego gdzie w danej chwili znajduje się auto,wiec to takie najlepsze z możliwych zabezpieczeń. |
![]() Karnyjony Warszawa | 2015-03-07 17:40:07
Oczywiście, że można i to jest największa zaleta tego urządzenia. Tylko słyszałem o ludziach którzy już specjalizują się w zdejmowaniu tego ![]() |
kowalqq77 otwock | 2015-08-18 21:00:58 Myslę, ze wybór jest prosty - do osobówek finder lub cma a do ciągników bezapelacyjnie autoguard -jeśli ktoś chce podejśc do tematu poważnie i realnie usprawnić firme i zaoszczędzić kasę |