[S] Głowica Espero 1.8/2.0 prawie nówka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, jak w temacie. Przebieg głowicy to zaledwie ok. 5tys km. Sytuacja podobna jak u Królika, silnik brał olej ale po wymianie głowicy nie było poprawy i okazało się, że to nie głowica.
Stan głowicy jest właściwie idealny - jak wspomniałem wyżej przejechałem na niej zaledwie ok. 5tys km po czym wymieniłem już cały silnik na ten z Vectry a głowica mi została.
Nówkę kupiłem za 600zł od gościa z Żerania (całego nowego silnika niestety już nie miał ) - używaną sprzedam za 400zł i patrząc na stan tych z allegro cenę uważam za atrakcyjną.
Fotek na razie nie mam ale jak będzie trzeba to wykonam (na razie głowica leżakuje 150km ode mnie). Na początku maja będę ją miał u siebie w Warszawie, chyba, że ktoś woli odbiór na Podlasiu to można to zrobić w każdej chwili.
Jakby były jakieś pytania to proszę o info na priv.

Cytat:
2011-04-01 15:25:30, YeLonkoskY pisze: [...]
Na początku maja będę ją miał u siebie w Warszawie, chyba, że ktoś woli odbiór na Podlasiu to można to zrobić w każdej chwili.

no ja nie wiem czy tak w każdej chwili

Czyli Musso kupione

Cytat:
2011-04-01 16:04:10, slayter pisze:
Czyli Musso kupione

Nie widzę związku Głowicę muszę sprzedać bo trochę waży i zawadza a ten wymieniony silnik sprawuje się rewelacyjnie i nie ma sensu w nim grzebać.
Mam jeszcze komplet oświetlenia ale ten ze względów oczywistych czeka na jakiegoś ślepaka który mnie nie przyuważy na drodze