| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
LOBUZ88 Różne..różniste Sosnowiec | 2011-04-07 17:45:51 Witam
Jak w temacie - posiadam takie cuś co od 2005 roku stoi u mnie na placu i wrasta w glebę...auto zostało przyprowadzone celem naprawy awarii polegającej na zgubieniu iskry (nie odpalała) Co do auta - silnik 1.6 DOHC 90 KM , posiada elpidżi - wczoraj zalałem cylindry WD-40, wlałem trochę oleju po wrzuceniu aku silnik swobodnie się kręci ale jak już pisałem nie odpala (może w przyszłym tygodniu pobawię się przy niej i spróbuję uruchomić) rocznik nie wiem, nie pamiętam. Wnętrze - było utrzymane w fajnym stanie, lecz gdzieś dostawała się woda, zawilgło i porosło mchem
Do sprzedania jest wszystko prócz felg i przedniego zawiasu...jako że regulamin wymaga to przykładowe części i ceny (oczywiście ceny do negocjacji, są orientacyjne..chce się tego pozbyć a nie zbić na tym kokosy) podaję poniżej : -kompletny silnik z osprzętem - 400 zł -skrzynia z półośkami - 150 zł -zestaw wskaźników -50 zł -całe wnętrze - 70 zł -kompletny szyberdach - 100zł -relingi dachowe- 50 zł -przedni grill - 25 zł -przednie i tylne lampy - 50zł itp itp
Fotki
Kontakt : przez pw, w temacie, bądź telefonicznie - 696 509 462 (tak raczej wieczorami bym prosił) Auto stoi w Sosnowcu (stary sosnowiec, niedaleko Kresowej i McDonalds'a) Pzdr |
LOBUZ88 Różne..różniste Sosnowiec | 2011-04-08 09:16:47 silnik się sprzedał ![]() |
Bart128 F&F Sympatyk Solo italiana automo ... ...bili da Cracovia | 2011-04-08 11:28:06 drzwi prawa strona, w jakim sa stanie? szczegolnie tylne drzwi pasazera? od dolu na zgrzewie, pod listwami, , kupie chetnie drzwi w dobrym stanie, no i moze cos jeszcze wyszukam do moich 3 regat z tego wraczka ![]() |
LOBUZ88 Różne..różniste Sosnowiec | 2011-04-08 15:10:58 obejrzę szczegółowo, porobię fotki i wkleję do tematu ![]() |
Bart128 F&F Sympatyk Solo italiana automo ... ...bili da Cracovia | 2011-04-08 17:53:32 fajnie, listwe zdejmuje sie latwo, masz jedna srubke do odkrecenia na dole drzwi od wewnetrznej strony{ ponizej tapicerki} i potem listwe trzeba przesunac w lewo czy tam prawo zeby zeszla z zaczepow, pstryknij wyrazna fote zgrzewu poszycia z konstrukcja drzwi i ogolnie poszukaj rdzy wgiec itp uszkodzen, i uwieczn na foto, tylne prawe drzwi
a zawieszenie w calosci jest Ci potrzebne? jesli nie to bym prosil, zebys suwmiarka zmierzyl grubosc przedniego stabilizatora, moze tez by mi sie przydal. |
LOBUZ88 Różne..różniste Sosnowiec | 2011-04-11 09:30:07 no i wrota są niestety dosyć kiepawe...korozja pod listwą ozdobna szyby, korozja wokół mocowania klamki, poprzeczka szyby trójkątnej przegnita, na zgrzewie się co prawda nie rozchodzą i w miarę się trzymają kupy ale jest powierzchowna rdza....więc takie super nie są..trzeba by przy nich podłubać żeby to było fajne, robić foty ? ![]() |
Bart128 F&F Sympatyk Solo italiana automo ... ...bili da Cracovia | 2011-04-11 17:03:48 tak. poprosze foty mimo wszystko, widok ogolny i szczegolny z ukierunkowaniem na korozje srednice stabilizatora jak bys mogl tez zmierzyc suwmiarka |
Bart128 F&F Sympatyk Solo italiana automo ... ...bili da Cracovia | 2011-04-11 18:19:52 |