[K] Klimatyzacja Omega A i elektryczne szyby

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak z ciekawości i cholernego ciepła. Czy ktoś posiada kompletna kilmatyzację do Omegi A 2.3 TD. I ile taka przyjemność kosztuje no i przy okazji z ciekawości też czy ktoś posiada elektryczne szyby do Omegi A przynajmniej przód... Bo Omega dostaje dożywocie u mnie i będzie powoli robiona...

Mam elektrykę na cztery szyby plus obudowę kanału do wersji przedliftowej zdemontowaną w torbach.
Klima by się znalazła, ale do samodzielnego demontażu

Hym hym a gdzie ten samodzielny demontaż można wykonać i ile taki komplecik szybek by kosztował?

Ja płaciłem jakieś szto kilkadziesiąt peelenów i nie zdążyłem zamontować.
Co do klimy auto stoi w Tarnowskich Górach, województwo Śląskie, 180 km od Twierdzy Breslau, dzisiaj mam nadzieję je odpalić. Zapomniałem tylko dodać, że to jest 2,6, więc nie mam pewności, że klima będzie pasować. Zresztą Omega do sprzedania w całości, z bagażnikiem zawalonym częściami, w tym lampami z dodatkowym dalekosiężnym w ilości kilku w stanie różnym, a nawet tylnymi do kombiaka, mimo że to sedan.

W razie potrzeby też mam zestaw klimy (spreżarka, skraplacz, przewody, uchwyty) z silnika 3.0 24v - ale nie mam pojęcia czy to podejdzie do 2.3TD. No i oczywiście Szczurek był pierwszy